Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad Zagreb

Ella upozorila gradonačelnika Bandića na ovaj problem i objavila odgovor koji je dobila

Foto: Facebook
1/8
26.10.2020.
u 14:45

Na svom Instagramu objavila je fotografije dječjeg igrališta na Jarunu i upozorila kako igralište nije obnavljano i opasno je za djecu.

Ella Dvornik objavila je na svom Instagram storyju kako izgleda dječje igralište na Jarunu i upozorila da je opasno za djecu te je uputila molbu gradu Zagrebu da poduzme nešto po tom pitanju.

- Mole se Grad Zagreb i Milan Bandić da učine nešto po pitanju dječjeg igrališta na jezeru Jarun. Stvarno je došlo do stanja da se ne može koristiti i opasno je za djecu - napisala je Ella i priložila fotografije igrališta. Ubrzo joj je stigao odgovor koji je podijelila na društvenoj mreži: "Poštovana, vašu primjedbu proslijediti ćemo nadležnoj službi. S poštovanjem".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Uskoro nakon njezinog upita stigao je i odgovor.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

lla je u braku s Charlesom Pearceom s kojim ima dvije kćeri Balie i Lumi. Obitelj Dvornik - Pearce već je neko vrijeme u potrazi za idealnim domom u Istri.

- Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću koju ću nazvati domom. Korona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u našoj državi. Al čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir pa mi se možda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu OPET za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo.  I to su neke moje misli zadnjih par dana. To i naravno moja Pinterest ploča koja je prepuna kuhinja koje koštaju valjda više nego ta kuća. - napisala je nedavno kada je sa suprugom opet krenula u istraživanje nekretnina u Istri.

Ključne riječi

Komentara 11

SE
sesvečan7
17:14 26.10.2020.

....a tko je ona...??

EE
eem
15:34 26.10.2020.

A na svakom dječjem igralištu uredno izvješeno upozorenje "korištenje na osobnu odgovornost". Objašnjenje: prvo, MB mi je od prvog dana bio, hm, nedrag. Drugo, pitanje je tko je pravi vlasnik zemljišta na kojem je to igralište. Treće, u samom užem centru Zagreba uredno stoje tablice s gornjim upozorenjima. Četvrto, kad bi samo vidjeli što starija generacija i stariji klinci, kakvu štetu rade tim spravama. Ma nema tog New Yorka koji bi uspio organizirati i platiti čuvarskih službi koliko ovi uspiju uništiti iz čiste obijesti. A ne možemo im ništa jer su ili maloljetnici ili stariji punoljetnici ili liječeni alkići. Hbg

BE
berija
17:30 26.10.2020.

"Al čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir"? Fizikalno gledano, stalno odašilješ energiju u Svemir. I ti i svaki drugi balvan pa se možeš opustiti. Po čemu je u Hrvatskoj teže kupiti nekretninu nego drugdje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije