Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajkovit odmor

Duje Ćaleta Car s trudnom suprugom uživa u Grčkoj, pratitelji joj poručili: 'Wow ženo'

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/9
09.07.2021.
u 17:04

Par uživa u bajkovitom odmoru na Grčkom otoku Mikonosu.

Nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car i pravnica Adriana Đurđević krajem svibnja uplovili su u bračnu luku, ali zbog Europskog nogometnog prvenstva prve tjedne braka morali su provesti odvojeno, no nakon ispadanja Vatrenih, Duje se vratio u zagrljaj supruge pa sada zajedno uživaju u bajkovitom odmoru u na Grčkom otoku Mikonosu.

Adriana često svoje pratitelje na Instagramu počasti zanosnim fotografijama svojih modnih kombinacija, a tako je bilo i ovoga puta kada je pozirala u dugoj kraljevsko plavoj haljini s potpisom dizajnerice Andree Zvono Bašić i visokim Jimmy Choo bisernim potpeticama koje su predmet žudnje mnogih žena. Kombinaciju je upotpunila jednostavnom frizurom i decentnim zlatnim nakitom, a pratitelji nisu štedjeli na komplimentima: 'Predivna, kako blistaš draga', 'Najljepša', 'Wow ženo', samo su neki.

Foto: Instagram/ adrianadurdevic

Na Instagram storyju također je objavila i sliku iz aviona na kojoj naslonjena promatra prizor vidljiv kroz prozor aviona, te svog supruga kako uživa u dobroj atmosferi i grčkoj hrani, a par je nakon ispadanja s Eura odlučio vrijeme posvetiti odmaranju i uživanju jedno s drugim prije rođenja svog prvog djeteta.

Podsjetimo, Adriana i Duje su krajem travnja objavili da čekaju svoje prvo dijete objavom na Instagramu, a premda znaju spol djeteta za sada ga drže u tajnosti. Prije Dujinog odlaska na Euro par je također ozakonio su svoju vezu u potpunoj tajnosti, a da je vjenčanje održano potvrdila je Adriana na svom Instagram profilu i bajkovitim scenama oduševila pratitelje. Skromna ceremonija održala se u Dubrovniku u krugu najbliže obitelji i prijatelja.

VIDEO: Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Komentara 1

GR
Grandstar
17:58 09.07.2021.

Kupujmo hrvatsko Lijepo od njih da pomazu grcku ekonomiju i hvale se stim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije