Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRANSFORMACIJE

Vijoleta iz 'Život na vagi' pokazala novog dečka: 'Ne tlačimo jedno drugo'

Vijoleta Taleski
Foto: Facebook
1/11
09.07.2021.
u 15:00

„Imam nekoga s kim se družim, s kim mi je lijepo, ne tlačimo jedno drugo“, objasnila je Vijoleta Taleski te dodala da se njezin odabranik zove Željko.

Vijoleta Taleski (49) iz pete sezone showa 'Život na vagi' u razgovoru za RTL.hr prisjetila se kako joj je izgledala protekla godina te je otkrila što se sve promijenilo u godinu dana od završetka showa. Vlasnica kafića danas ne skida osmijeh s lica, a pojasnila je da tome doprinosi i to što se još uvijek nalazi na kilaži s kojom je zadovoljna. Njezinu osmijehu doprinijele su i neke promjene u njezinu ljubavnu životu. „Imam nekoga s kim se družim, s kim mi je lijepo, ne tlačimo jedno drugo“, objasnila je što se događa te dodala da se njezin odabranik zove Željko.

Foto: Facebook/TS Auris
Taleski se osvrnula i na to kako se ona osjeća nakon transformacije. „U godinu dana se moj život jako promijenio, ja sam drugačija, puno sam mirnija i staloženija, osjećam se dobro! Puna sam samopouzdanja, velika promjena", kazala je. 

Osvrnula se i na druženje s kandidatima koje se održalo prošlog vikenda u Staroj Kapeli. „Kad sam ušla u Staru Kapelu trnci su mi prošli rukama. Popeti se opet na brdo i gledati oko sebe, ma predivno! Ništa loše, samo lijepo", prisjetila se. Dodala je i da ju je taj povratak podsjetio na ono što je bilo prije te da se nikada ne želi vratiti na to. „Naučila sam se o prehrani, o svom tijelu... Znam gdje mi je granica i gdje trebam stati. Za mene je to bilo jedno prekrasno iskustvo", ocijenila je svoje iskustvo u showu koji joj je, kako kaže, promijenilo život.

Podsjetimo, u petoj sezoni showa 'Život na vagi' Taleski se prijavila jer je bila zabrinuta za svoje zdravlje, ali i jer se htjela moći više igrati s unukom. U showu je bila u crvenom timu, a na završenom vaganju je sve iznenadila svojim novim izgledom i rezultatom. 

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama

Komentara 2

BO
BorisBos
17:16 10.07.2021.

To nije razlog što nas ugnjetavate svojim budaleštinama

Avatar Svračak
Svračak
21:53 09.07.2021.

Zna se stoljećima što je dečko a što djevojka i do kojih godina otprilike. Ovih dana je negdje pisalo i to da onaj Mateša ima novu djevojku. Baš svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije