Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARIO TRANSFER

Perišić: Ponosan sam što me Inter želio, napravio sam sve kako bih došao ovdje

Ivan Perišić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
31.08.2015.
u 16:40

– Bio je ovo dug proces zbog čega sam posljednja dva mjeseca bio nervozan. Čim sam čuo da me Inter želi, bio sam ponosan i sretan. Napravio sam sve kako bih došao ovamo i u tome sam uspio – rekao je Perišić.

Ivan Perišić oglasio se nakon što je i službeno postao igrač Intera.

– Bio je ovo dug proces, zbog čega sam posljednja dva mjeseca bio nervozan. Čim sam čuo da me Inter želi, bio sam ponosan i sretan. Napravio sam sve kako bih došao ovamo i u tome sam uspio. Sada se moram koncentrirati na nogomet – rekao je Perišić za klupsku televiziju.

Prokomentirao je i jučerašnju utakmicu s Caprijem koju je Inter jedva dobio 2:1. Milanska momčad nakon dva kola ima šest bodova.

– Momci su se borili do zadnje minute i na kraju pobijedili. Tri boda su najvažnija. Nismo mogli zamisliti bolje otvaranje prvenstva.

Hrvatskom ofenzivcu sada slijedi i učenje talijanskog jezika.

– Znam malo talijanskog, ali još ne mogu razgovarati. Moći ću za nekoliko mjeseci.

>> Najveći dan karijere omiškoga gusara Ivana Perišića

Komentara 1

MH
mladen.hanz
18:39 31.08.2015.

pa sad majstore pokaži što znaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije