Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota i zdravlje

Zbog alkohola, cigareta i solarija izgledamo starije četiri godine

koža
Arhiva
25.12.2010.
u 14:00

Istraživanje je također pokazalo da se u prosjeku 10 minuta na dan, odnosno dva i pol dana svake godine, brinemo o starenju

Prema britanskom istraživanju u kojem je sudjelovalo osam tisuća žena, za stariji izgled “najzaslužnije” su cigarete, alkohol, nezdrava hrana, solariji i nebriga za kožu. Zanimljivo je u vezi s navikama suvremene žene da jedna od pet ispitanica uopće ne upotrebljava kreme, četvrtina dva-puta tjedno jede brzu hranu, a u prosjeku svaka ispitanica godišnje popuši 894 cigarete.

Istraživanje je također pokazalo da se u prosjeku 10 minuta na dan, odnosno dva i pol dana svake godine, brinemo o starenju.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar petric1
petric1
16:57 25.12.2010.

Sve što godi to i škodi!

MI
MINERVA
18:20 25.12.2010.

Za starenje je najzaslužnije unutarnje nezadovoljstvo ...Pogledajte ljude koji su nesretni, nezadovoljni i prazni kako izgledaju otužno, oronulo i staro, bez obzira koliko godina imaju.

DO
Dončura
08:35 26.12.2010.

@minerva ti mora da izgledaš kao da ti je 15.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije