Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva na svijetu

Ovo je jedina menstrualna čašica koju žene mogu koristiti i tijekom seksa

Menstrualna čašica
Foto: INTIMA
1/2
28.03.2018.
u 20:24

Ziggy Cup može držati čak do 76 ml menstrualne krvi. Ovo je dosad najveći kapacitet nekog proizvoda brenda INTIMINA, i čini čašicu Ziggy Cup prikladnom čak i za najobilnije menstruacije.

INTIMINA, brand posvećen intimnom ženskom zdravlju predstavio je Ziggy Cup, prvu menstrualnu čašicu na svijetu koja
se može nositi tijekom seksa. Ova revolucionarna čašica za višekratnu upotrebu svojim flat-fit dizajnom garantira udobnost, a prirodni i biorazgradivi materijali upravo su savršeni za tijelo i njegovo zdravlje. Lansirana na Međunarodni Dan žena, Ziggy Cup čašica garantira mjesečnicu bez nereda te postavlja nove standarde i otvara bezbroj mogućnosti.

Izrađena od silikona, fleksibilnog i tankog poput ružine latice, Ziggy Cup se koristi s lakoćom: obje strane treba samo saviti u „osmicu“ i nježno umetnuti u rodnicu. Zbog svog ovalnog oblika i ravnog fit dizajna Ziggy Cup savršeno ispod cerviksa – značajnije više nego ostale tradicionalne čašice.

Osim što je izuzetno udobna, Ziggy Cup je prva menstrualna čašica na svijetu koja se može koristiti ne samo višekratno, nego i za vrijeme penetracije tijekom seksualnog odnosa. Budući da se povlači iza pubične kosti bez da blokira vaginalni kanal, Ziggy Cup je savršena opcija za oba partnera jer dopušta da žena uživa u masturbaciji i seksu tijekom cijelog mjeseca – bez da brine hoće li uprljati posteljinu.

Zahvaljujući svom nepropusnom dvostrukom dnu i ekstra visokom kapacitetu, Ziggy Cup pruža ne samo nevjerojatnu udobnost i bezbrižnu mjesečnicu, nego i manje stresa.

Ziggy Cup može držati čak do 76 ml menstrualne krvi. Ovo je dosad najveći kapacitet nekog proizvoda brenda INTIMINA, i čini čašicu Ziggy Cup prikladnom čak i za najobilnije menstruacije.

Foto: INTIMINA
Foto: Intimina

Zbog ultra-higijenskog i hipoalergenskog medicinskog silikona od kojeg je izrađena, Ziggy Cup čašica se može nositi i do 12 sati, pružajući samopouzdanje i sigurnost, kako biste bezbrižno obavile sve što ste naumile u danu.

Ova jedina menstrualna čašica za višekratnu upotrebu nije samo savršen izbor za okoliš već i sigurna investicija u budućnost. Odabirom Ziggy Cup žene diljem svijeta oslobađaju se plaćanja poreza na higijenske potrepštine i štede novac. Također,
čuva se okoliš i smanjuju otpad koji se gomila od tampona i uložaka te kojem trebaju stoljeća da se biorazgradi.

Ova čašica za višekratnu upotrebu nije samo dobra solucija za okoliš, već i mudra dugoročna investicija. Naime, osim što doprinosi ekološkoj osviještenosti, jer razgradnja tampona i uložaka može potrajati stoljećima, odabirom Ziggy Cup-a žene diljem svijeta oslobađaju se i plaćanja poreza na higijenske potrepštine poput su uložaka i tampona.

„Ziggy Cup mijenja sve: osluškujući zabrinutost oko postojećih menstrualnih čašica, kao i naše temeljno uvjerenje da menstruacija ne bi smjela ograničavati mogućnosti žena, stvorili smo jedinstvenu revolucionarnu čašicu koja pomiče granice. U svakom
trenutku pola svijeta ima, ili će uskoro imati mjesečnicu. U INTIMINA-i vjerujemo da je vrijeme da se ženama ponudi više izbora, kontrole i slobode tijekom onih dana u mjesecu“, rekla je Amandine Pranlas-Descours, globalna brend menadžerica za
INTIMINA-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije