Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Odlučila je seksati se tri puta na dan tjedan dana. Evo što se dogodilo

Seks
Foto: Thinkstock
1/11
12.12.2017.
u 21:10

Kupila je veliko pakiranje kondoma, lubrikant i aloe vera gel. Skupila je hrabrosti i predložila svom partneru ideju koja joj je pala na pamet, istovremeno strahujući od toga što će on misliti. Muškarac je oduševljeno prihvatio izazov.

Može li ikada biti previše seksa?

Odlučila je to sama iskusiti jedna djevojka koja je svom dečku predložila da na 7-dnevnom odmoru uživaju u seksu tri puta na dan, piše TOI. 

Kupila je veliko pakiranje kondoma, lubrikant i aloe vera gel. Skupila je hrabrosti i predložila svom partneru ideju koja joj je pala na pamet, istovremeno strahujući od toga što će on misliti. Muškarac je oduševljeno prihvatio izazov. Čim su došli u hotelsku sobu "pao" je prvi seks i bilo je, tvrdi djevojka, odlično. Nakon dva sata ponovno su se prepustili strastima, a treći put su "odradili" nakon povratka s plaže. Priznala je kako je prvi dan bio i više nego odličan. Iduće jutro partner ju je probudio "spreman" za novi izazov. Nakon odnosa uputili su se na plažu i odlučili da će unajmiti sobu bliže plaži kako bi mogli voditi ljubav na novoj lokaciji i ne vraćati se u hotelsku sobu koju su već iznajmili. I drugi dan je bio iznenađujuć, navela je. Treći su već počeli problemi i "natjeravanje" samih sebe da ostanu dosljedni u ispunjenju izazova. Sada im je već bila potrebna i veća količina lubrikanta, a ona se počela žaliti i na bolove. 

Nakon sedam dana izazova koji su sami sebi postavili, zaključili su kako seksa itekako može biti previše i može lako dosaditi. Čini se kako je ipak pametno sve u životu - dozirati!

Ključne riječi

Komentara 19

NA
Narcis660
22:53 12.12.2017.

Ovo je cista glupost i tema je malo zesca.Pa sta se desilo???????Desilo se to da se preforsirala .Pa vi novinari stvarno nemate pametnijih clanaka .Ajme jadno

DU
Deleted user
23:02 12.12.2017.

Evo isto se dogodilo vam u VL preforsirali ste se u nastojanju da smislite članak !!!

LE
lektor
08:26 13.12.2017.

Jedna je govorila da može samo jednom u 24 sata, druga da može šest puta zaredom. Svatko ima svoj curriculum i frekvenciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije