Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPOV IZ MATULJA

S ukradenim registracijskim pločicama krao gorivo na crpkama

benzinska
06.02.2014.
u 11:20

Vlasnici benzinskih crpki i registracijskih pločica oštećeni su za oko sedam tisuća kuna

Mladi muškarac iz Matulja, 26-godišnjak, koji je posljednja dva mjeseca na benzinskim crpkama besplatno točio gorivo, uhićen je i osumnjičen za teške krađe i krivotvorenje isprava.

Matuljac je najprije sa dva automobila u Rijeci i Matuljima skinuo registracijske pločice, a potom ih je, kad mu je trebalo, postavljao na automobil kojim se koristio u svojim akcijama. Od prosinca do kraja siječnja u najmanje sedam navrata na benzinskim crpkama na  području Kastva, Matulja, Rijeke, Kraljevice, Jelenja i Kukuljanova točio je eurodiesel u svoj automobil s tuđim tablicama, a potom bi se s punim spremnikom goriva odvezao s crpke ne plativši račun.

Vlasnici benzinskih crpki i registracijskih pločica oštećeni su za oko sedam tisuća kuna.

>> Kradljivac benzina zapalio auto jer je pušio na 'poslu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije