Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PROVJERE

Zrakoplov u koji se zabilo vozilo s prtljagom pušten je u promet

Zračna luka Franjo Tuđman
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
27.07.2017.
u 17:10

Sva oprema je nova i funkcionalna, ali...

Incident koji se jučer dogodio na Zračnoj luci Franjo Tuđman potvrdili su i pojasnili iz Uprave zračne luke. Naime, tijekom ukrcavanja prtljage za let za Dubrovnik, vozilo za prtljagu iz još neutvrđenih razloga udarilo je u trup zrakoplova.

Prema službenom priopćenju, nakon sigurnosne provjere zrakoplov je pušten u redovni promet

Naglašavaju kako je oprema Zračne luke potpuno nova i funkcionalna. Što je pošlo po zlu, tek trebaju utvrditi. 

Podsjetimo, Dana 26.07.2017. na letu OU664 Zagreb - Dubrovnik, kada je došlo do kontakta trake za utovar prtljage u zrakoplov i zrakoplova Croatia Airlines, prilikom čega je zrakoplov oštećen, putnici su prebačeni na drugi zrakoplov, a Airbus A320 odmah povučen iz redovitog prometa.

Zračna luka Franjo Tuđman
1/6
Zračna luka Franjo Tuđman
1/4

 


 

Komentara 4

Avatar Niškorist
Niškorist
13:19 28.07.2017.

Promjeniti ime aerodromu ?

DU
Deleted user
08:14 28.07.2017.

U promet je pušten tek u 14.11 kada je sa zakašnjenjem od dva sata otišao za Dubrovnik. U toku prijepodneva nije letio i bilo je zakašnjenja na drugim letovima . Tko bu to platil: ZLZ ili porezni obveznici?

DU
Deleted user
20:51 28.07.2017.

Iz sigurnosnih razloga treba vratiti originalno ime zagrebackom aerodromu, Aerodrom Zagreb. Nije dobro od politicara raditi kult licnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije