Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE NA LETU

Razveselila se praznim sjedalima, no onda se pojavila najgora putnica

Jessie Char
Foto: Twitter
1/2
24.07.2017.
u 10:48

Djevojka Jessie Char putovala je zrakoplovom kada joj se dogodilo ono što nitko ne želi

Putovati javnim prijevozom nije baš uvijek tako ugodno pogotovo ako ne znate pokraj koga ćete sjediti. Dok mnogi ipak znaju kako se treba ponašati u javnom prijevozu, postoje oni koji o tome uopće ne razmišljaju.

U takvoj se situaciji našla i djevojka po imenu Jessie Char koja je zrakoplovom putovala iz kalifornijskog Long Beacha u San Francisco. Kada je došla do svog sjedala, razveselila se pomislivši kako ima cijeli red samo za sebe. No, nije računala na to da bi joj problem mogla postati osoba koja je sjedila u redu iza nje.

– Sjela sam i veselila se što imam cijeli red samo za sebe, no onda sam čula kako se jedan naslonjač za ruku spušta. Pogledala sam i vidjela stopalo koje je provirilo, a ubrzo se pojavilo još jedno na drugoj strani – ispričala je Jessie koja je cijelo iskustvo podijelila na svom Twitteru.

Objavila je i kako je ta osobe kasnije otvarala prozor s nogama što joj je bilo još gore od stopala koja su virila iz sjedala. 

Komentara 13

OB
ObrenM
11:32 24.07.2017.

Komentiram da sam prolupao,kada sam procitao ovakovo smece.

DU
Deleted user
11:55 24.07.2017.

Ja bi joj vužgal biciklina pa kolko košta da košta.

KR
kruti189
12:17 24.07.2017.

kaj vi orjunaši iz vl-a objavljujete,pa to je već stvarno TRAGEDIJA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije