Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do kraja srpnja

Modulee! - novozagrebačka fešta koja se ne propušta

Otvoren je zagrebački Modulee, novo cool mjesto za druženje u gradu
Matija Habljak/PIXSELL
05.07.2021.
u 13:09

Na istočnom parkiralištu zagrebačkog Velesajma do kraja mjeseca očekuje nas tako bogat kulturni i glazbeni program koji će posjetitelji moći zasladiti i začiniti šarenim koktelima i street food poslasticama

I srpanj u Zagrebu bit će sve samo ne dosadan, zahvaljujući bogatoj ponudi festivala na otvorenom. Do sada su uglavnom bili smješteni u staroj jezgri, no ove smo godine dobili i Modulee!, prvi novozagrebački festival.

Na istočnom parkiralištu zagrebačkog Velesajma do kraja mjeseca očekuje nas tako bogat kulturni i glazbeni program koji će posjetitelji moći zasladiti i začiniti šarenim koktelima i street food poslasticama. Na meniju su tako kubanski specijaliteti i kokteli beach bara Eat me, klasični burgeri Carga, ali i oni od jelenjeg mesa s prženim batatom restorana Erupcija užitka.

11.06.2021., Zagreb - Otvorenje prvog kontejerskog hub-a za druzenja, zabavu i gourmet-dozivljaje na parkingu Zagrebackog velesajma. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Hummus s kruščićima pripremat će Nargilla bar, a sushi Fisherija uz koji fino pašu pjenušci AFŽ ekipe. U centralnom baru Peaches and Cream ,mogu se isprobati svi mogući kokteli, ali i ručno rađeni sladoled Valle Losca iz Voloskog. Sredinom srpnja na Modulleu će gostovati i Sandra Rončević, autorica bloga 'O slanom i slatkom', a na pozornici će se od 17 do ponoći izmjenjivati razni DJ-evi i glazbenici.

Aktivna će biti i pop-up galerija postavljena u suradnji s kultnom Kak se šika iz Ilice 93 koja je namijenjena svim mladim umjetnicima koji žele izlagati i prodavati svoje radove. U planu su još i promocije knjiga, kvizovi, a kompleks je otvoren i za organizaciju privatnih događaja. 
 

Komentara 1

DU
Deleted user
16:50 05.07.2021.

Modulee, beach bara Eat me, Peaches and Cream......jel ovo neki purgerski dijalekt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije