Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladić šokiran

Žrtva svećenika zlostavljača doživjela živčani slom kad je čula presudu

provjereno
Foto: Nova TV
05.10.2017.
u 12:21

Svećenik je dobio šest mjeseci dobrotvornog rada

Mladić, žrtva svećenika iz Slavonije i Baranje, čija je nepravomoćna presuda od šest mjeseci dobrotvornog rada šokirala javnost, doživio je živčani slom zbog kojeg je hospitaliziran, donosi nova epizoda emisije Provjereno.

– Ne mogu vjerovati da netko može dirati dijete u sedmom ili osmom razredu i za to ne biti osuđen. Najviše u svemu tome me razbjesnila presuda gdje se govori da nije riječ o silovanju, a sam je čin napravljen bez pristanka – rekao je mladić za kamere Nove TV.

Unatoč preporuci da ne čita komentare o svom slučaju, mladić nije izdržao i to ga je slomilo, najviše komentari u kojima se krivnja svaljuje na njegovu majku.

– Bilo mi je teško sve ovo prolaziti ponovo, ali to sam napravio zato što presuda treba meni donijeti duhovni mir. Htio sam biti svećenik, nisam dobio pravo na izbor u životu, na izbor i samostalno otkrivanje svoje seksualnosti. Smatram da je potrebno mijenjati zakon za ovakva zlodjela jer su kazne preblage. Da ovime spasimo i samo jedno dijete, mislim da smo već učinili puno! – rekao je.

Komentara 44

LU
lunar777
16:16 05.10.2017.

Ako je netko pedofil, odmah na robiju i na listu s koje se ne može izbrisati. No ovaj dečko mi se čini da voli dečke pa da su ga sada instrumentalizirali da hračka po Crkvi... Sada se je sjetio a do sada je šutio, na kraju krajeva kako to dokazati što se je dešavalo prije više godina? Pa tako mene može ljubomorna žena ili cura, a i dečko da imam te skolonosti optužiti za što god hoće...

SF
Sv Franjo
14:48 05.10.2017.

Udbaši su svjesno ubacivali spavače u Crkvu i polako ih aktivirali da rade zlo.

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
13:21 05.10.2017.

kako su dokazali da je svećenik kriv uopće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije