Naslovnica Vijesti Zajedno 58 godina

Žrtva svećenika zlostavljača doživjela živčani slom kad je čula presudu

Svećenik je dobio šest mjeseci dobrotvornog rada
05. listopada 2017. u 12:21 44 komentara 2893 prikaza
provjereno
Foto: Nova TV

Mladić, žrtva svećenika iz Slavonije i Baranje, čija je nepravomoćna presuda od šest mjeseci dobrotvornog rada šokirala javnost, doživio je živčani slom zbog kojeg je hospitaliziran, donosi nova epizoda emisije Provjereno.

Pernar: 'Skandalozno da svećenik pedofil bude kažnjen radom za opće dobro'

– Ne mogu vjerovati da netko može dirati dijete u sedmom ili osmom razredu i za to ne biti osuđen. Najviše u svemu tome me razbjesnila presuda gdje se govori da nije riječ o silovanju, a sam je čin napravljen bez pristanka – rekao je mladić za kamere Nove TV.

Unatoč preporuci da ne čita komentare o svom slučaju, mladić nije izdržao i to ga je slomilo, najviše komentari u kojima se krivnja svaljuje na njegovu majku.

– Bilo mi je teško sve ovo prolaziti ponovo, ali to sam napravio zato što presuda treba meni donijeti duhovni mir. Htio sam biti svećenik, nisam dobio pravo na izbor u životu, na izbor i samostalno otkrivanje svoje seksualnosti. Smatram da je potrebno mijenjati zakon za ovakva zlodjela jer su kazne preblage. Da ovime spasimo i samo jedno dijete, mislim da smo već učinili puno! – rekao je.

zatvor SVEĆENIK NE IDE U ZATVOR Žrtva silovanja: Već godinama pijem šaku tableta na dan Dao im 100.000 maraka Svećenik na meti fatalne crnke: Novac im je davao jer su ga tukli Papa Franjo Svećenici pedofili Papa iskreno priznao grešku Crkve i dodao: 'Nikada neću pomilovati zlostavljača djece'
 • Avatar lunar777
  lunar777:

  Ako je netko pedofil, odmah na robiju i na listu s koje se ne može izbrisati. No ovaj dečko mi se čini da voli dečke pa da su ga sada instrumentalizirali da hračka po Crkvi... Sada se je sjetio a ... prikaži još! do sada je šutio, na kraju krajeva kako to dokazati što se je dešavalo prije više godina? Pa tako mene može ljubomorna žena ili cura, a i dečko da imam te skolonosti optužiti za što god hoće...

 • Avatar Orgasmatron
  Orgasmatron:

  kako su dokazali da je svećenik kriv uopće?

 • Sv Franjo:

  Udbaši su svjesno ubacivali spavače u Crkvu i polako ih aktivirali da rade zlo.