Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAVOJU

Nesreća kod Šibenika: Motociklist (32) naletio na automobil, preminuo u bolnici

Šibenik: U prometnoj nesreći ozlijeđen motociklist
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
20.10.2021.
u 09:58

Zbog zadobivenih ozljeda vozač je prebačen u Opću bolnicu u Šibeniku gdje je naknadno preminuo

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 14,45 sati dogodila na županijskoj cesti 6277 kod mjesta Lugovići smrtno je stradao motociklist.

Do prometne nesreće je došlo na način da 32-godišnji vozač motocikla Aprilia, zagrebačkih registarskih oznaka, vozeći smjerom jug-sjever, u lijevom nepreglednom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja motocikla osobinama ceste i gustoći prometa, kojom prilikom je u reagiranju da bi izbjegao sudar s osobnim automobilom ispred sebe, Volkswagenom šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak, a koji je usporavao i skretao ulijevo,izgubio nadzor nad upravljačem gdje dolazi do rotiranja motocikla, motocikl pada na tlo, dok vozač nalijeće na stražnji dio osobnog automobila.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač je prebačen u Opću bolnicu u Šibeniku gdje je naknadno preminuo.

O prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

>> VIDEO Tomašević o odabiru Pripuza: Postupili smo po zakonu


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije