Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SLAVONIJI

Na izlasku iz zavoja sletio u kanal i poginuo pred vlastitom kućom

policija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Autori: Vedran Balen, Hina
17.12.2017.
u 11:58

Vozilo je udarilo u betonski kolni ulaz.

Vozač (38) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 4.30 sati dogodila u Klakaru kod Slavonskog Broda.

Uslijed neprilagođene brzine, on je prilikom izlaska iz zavoja izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila te sletio u kanal.

Vozilo je pri tom udarilo u betonski kolni ulaz. Nesretni 38-godišnjak na mjestu događaja smrtno je stradao.

"Prometna nesreća dogodila se kad je 38-godišnji vozač zbog neprilagođene izgubio nadzor nad vozilom pri izlasku iz zavoja. Vozilo je zahvatilo travnatu povrišinu, nakon toga sletilo u odvodni kanal i pritom udarilo u betonski kolni ulaz. Od siline udara vozač je ispao iz automobila koji se prevrnuo. U ovoj prometnoj nesreći 38-godišnjak je na mjestu događaja smrtno stradao", rekla je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske.

Tragičan događaj dogodio se pred obiteljskom kućom poginulog vozača.

Komentara 2

BE
BeroII
11:16 17.12.2017.

Tzv. novinarčiću ili možda bolje piskaralo, članak je opremljen fotografijom sa autoceste što upućuje da se tamo nesreća i dogodila. Međutim, to znači da je noćas krak autoceste izgrađen i kroz Klakar. A ako nije, zašto se u članku nee navodi na kojoj se cesti nesreća dogodila? Možda zato jer ti uopće nisi novinar?

MA
Marvin
11:31 17.12.2017.

Opet zakazali refleksi i slaba reakcija , jadan starcek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije