Naslovnica Vijesti Zajedno 58 godina

Ponovno proživite onaj osjećaj od dana kada je oslobođen Knin!

U ovom članku možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1995. kada je oslobođen Knin!
02. srpnja 2017. u 09:00 37 komentara 5831 prikaza
Oslobođen Knin
Foto: Vecernji.hr

Večernji list 1. srpnja slavi svoj 58. rođendan, a kao rođendanski dar vama, odlučili smo prisjetiti se nekih od najvažnijih trenutaka koje smo zajedno proživjeli u gotovo šest desetljeća. 

Konstituiran Sabor 58. rođendan Proživite povijesni trenutak za Hrvatsku: Dan kada je konstituiran Sabor

Svaki dan objavljujemo reprint originala nekih od najvažnijih priča Večernjeg lista. 

Sljedećih dana slijede: Dan pobjede/Oluja (1995.), Hrvatska je osvojila treće mjesto na svjetskom nogometnom prvenstvu, Francuska (1998.), Umro je dr. Franjo Tuđman (1999.) U ovom članku klikom na fotografiju ispod možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1967. kada je nogometni klub Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova.

U ovom članku klikom na fotografiju ispod možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1995. kada je oslobođen Knin!

Oslobođen Knin | Autor : Vecernji.hr Foto: Vecernji.hr

Slijetanje na Mjesec Rođendanski dar Legendarna izdanja: Povijesni trenutak kada je čovjek sletio na Mjesec Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova Ne propustite Prelistajte Večernji iz 1967. kada je Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova Naslovnica sa atentatom na Kennedyja Rođendanski tjedan 'Vijest koja je potresla svijet': Pogledajte izdanje Večernjeg lista iz 1963.
 • Avatar Agramer77
  Agramer77:

  Hvala braniteljima na svemu!

 • Avatar Idler 3
  Idler 3:

  Na stranici br. 3 poziv Srbima nek ne odlaziju u neizvjesnost no oni su ipak slušali svog Milu (Martića)....baš ljepo za pročitat i pokazat "nekima" kaj im je i spomen slova "H" dovoljan za grč i zelenilo na faci !!!

 • anica.rendulic:

  "Večernji list" je nažalost još uvijek djelomično Hrvatski, a večinom je Jugoslavenski dnevni časopis, pa zbog toga ne može ni biti demokratski. Za razliku od Večernjeg "Jutarnji list" već preko 25. godina još uvijek zaudara 100% na Jugoslaviju. To se ... prikaži još!e najbolje očituje na svakodnevnim temama i po njihovom sadržaju. Ono što je od nacionalnog interesa to se često omalovažava i piše se sitnim slovima pa se stavlja na sporedne stranice ili se pak posve prešućuje. Dok se npr. građanstvo i teme u vezi s tim glorificiraju i stavljaju iznad Boga. Ljudi to ite kako dobro razlikuju.