Naslovnica Vijesti Zajedno 58 godina

Najvažnija izdanja Večernjeg lista: Umro dr. Franjo Tuđman

U ovom članku možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1999. kada je umro dr. Franjo Tuđman.
04. srpnja 2017. u 08:44 19 komentara 2081 prikaza
Umro dr. Franjo Tuđman
Foto: Vecernji.hr

Večernji list 1. srpnja slavi svoj 58. rođendan, a kao rođendanski dar vama, odlučili smo prisjetiti se nekih od najvažnijih trenutaka koje smo zajedno proživjeli u gotovo šest desetljeća. 

Večernji tiskanje povodom rođendana VIDEO Pogledajte proces stvaranja Večernjeg lista!

Svaki dan smo tjedan dana objavljivali reprint originala nekih od najvažnijih priča Večernjeg lista. Sve ih možete pogledati na linkovima niže u članku.  

U ovom članku klikom na fotografiju ispod možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1999. kada je umro dr. Franjo Tuđman.

Umro dr. Franjo Tuđman | Autor : Vecernji.hr Foto: Vecernji.hr

Hrvatska osvojila treće mjesto Povodom rođendana Dan kada su svi bili sretni što su Hrvati: Hrvatska osvojila treće mjesto u Francuskoj Oslobođen Knin Prolistajte novinu Ponovno proživite onaj osjećaj od dana kada je oslobođen Knin! Konstituiran Sabor 58. rođendan Proživite povijesni trenutak za Hrvatsku: Dan kada je konstituiran Sabor Slijetanje na Mjesec Rođendanski dar Legendarna izdanja: Povijesni trenutak kada je čovjek sletio na Mjesec Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova Ne propustite Prelistajte Večernji iz 1967. kada je Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova Naslovnica sa atentatom na Kennedyja Rođendanski tjedan 'Vijest koja je potresla svijet': Pogledajte izdanje Večernjeg lista iz 1963.
Biznis akademija
PROMO
Besplatne video edukacije o digitalnom poslovanju
 • Avatar Cinco
  Cinco:

  Bio je pravi čovjek u pravom trenutku na pravom mjestu. Najbolji političar i jedan od najvećih hrvatskih intelektualaca.

 • Mimizo:

  neki koji nemaju poštivanja prema prvom presjedniku nezavine države hrvatske bolje i da ne komentiraju ovaj članak

 • Avatar dr. Evil
  dr. Evil:

  Umro Franjo Tuđman, vrijeme sutra - sunčano, a sada sport...