Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA KOD OBROVCA

Završen očevid: Policija objavila detalje nesreće u kojoj su život izgubile dvije djevojčice

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
18.08.2020.
u 09:29

Tragedija se dogodila nakon povratka s plaže obitelji iz Gračaca kada je na njih naletio 66-godišnjak zagrebačkih registarskih oznaka

Zadarska policija izvještila je o očevidu teške tragedije kod Obrovca u kojoj su u prometnoj nesreći život izgubile dvije djevojčice u dobi od pet i devet godina, a njihov otac i još jedna djevojčica teško su ozlijeđeni. Tragedija se dogodila nakon povratka s plaže obitelji iz Gračaca kada je na njih naletio 66-godišnjak zagrebačkih registarskih oznaka.

– Jučer, 17. kolovoza u 18.30 sati na državnoj cesti D 54 (Maslenica – Zaton Obrovački) dogodila se prometna nesreća s dvije poginule osobe. Prema rezultatima očevida koji je poduzet u suradnji sa županijskim državnim odvjetnikom, nesreća se dogodila kada 66-godišnji vozač osobnog vozila marke Fiat (ZG), krećući se dionicom ceste D-547 iz smjera Obrovca u smjeru Sv.Roka, dolaskom do križanja s cestom D-54 nije propustio vozila s prednošću prolaska, kojom prilikom dolazi do sudara s osobnim vozilom marke Audi (ZD), kojim je upravljao 49-godišnji vozač, a koje se kretalo iz smjera Maslenice u smjeru Zatona Obrovačkog. Nakon sudara osobno vozilo zadarskih registracijskih oznaka se prevrnulo na krov i udarilo u betonsko postolje rampe. 

U prometnoj nesreći smrtno su stradali putnici iz Audija, dvoje djece u dobi od 5 i 9 godina, dok su 49-godišnji vozač i dijete – putnik dijete kolima hitne pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zadar na pružanje liječničke pomoći, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede. Od 19.40 do 1.10 sati navedena dionica D-54 bila je zatvorena za sav promet. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim vozačem Fiata zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom – istaknuli su iz zadarske policije. 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Damating
Damating
10:35 18.08.2020.

Prometni znakovi postoje s razlogom.

BH
Bunjevac=Hrvat
09:39 18.08.2020.

Neopisivi užas!

SO
Sofy
10:48 18.08.2020.

Sućut obitelji! Cesta je ravna, na žalost niko ne kontroliše, a niko se ne drži ograničenja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije