Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Maslenice

Dvije djevojčice poginule u sudaru, njihov otac i 9-godišnjakinja teško ozlijeđeni

Ilustracija
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
17.08.2020.
u 23:06

U vozilu zagrebačkih oznaka koje je skrivilo nesreću nije bilo ozlijeđenih.

U teškoj prometnoj nesreći kod Maslenice večeras su se sudarila dva automobila, a u nesreći život su izgubile dvije djevojčice

– U ovom trenutku samo vam neslužbeno možemo reći informacije prema dosad prikupljenim saznanjima. Poginule su dvije djevojčice u dobi od pet i devet godina u teškoj prometnoj nesreći na raskrižju kod Obrovca u sudaru automobila Fiat zagrebačkih registarskih oznaka i automobila Audi zadarskih registarskih oznaka - rekao nam je naš policijski izvor nakon teške prometne nesreće te dodao:

– Ponavljam da je prema prvim informacijama, koje još uvijek nisu službene, sudar skrivio automobil zagrebačkih oznaka oduzevši prednost automobilu zadarskih oznaka u kojem su poginule dvije djevojčice i u kojem su još ozlijeđene dvije osobe, odnosno još jedna djevojčica i vozač, koji je navodno otac dviju poginulih djevojčica. Oni su prevezeni u zadarsku opću bolnicu i težina njihovih ozljeda još uvijek se utvrđuje kao i okolnosti ove strašne tragedije. Prema prvim informacijama, u vozilu zagrebačkih oznaka vozač i suvozačica nisu ozlijeđeni. Prema sadašnjim saznanjima stradali u vozilu zadarskih oznaka su se vraćali s plaže u Gračac u trenutku kada su večeras oko 18.30 na raskrižju Maslenica i Zaton Obrovački doživjeli tešku tragediju.

HRT izvještava kako se vozilo, u kojem su bile stradale osobe, uključivalo sa sporedne na glavnu cestu, no ta informacija nije nam potvrđena. Promet državnom cestom D-54 bio je obustavljen i odvijao se obilazno. 

Oko 23 sata dobili smo izvještaj očevida strašne nesreće, kojim je rukovodio Denis Sokol, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

– Tragedija se dogodila na raskrižju iz Jasenica prema Obrovcu. Automobil Fiat Punto zagrebačkih registarskih oznaka oduzeo je prednost automobilu Audi zadarskih registarskih oznaka zbog čega je došlo do sudara u kojem su smrtno stradale dvije djevojčice u dobi od devet i pet godina te su teško ozlijeđeni još jedna djevojčica od devet godina i vozač, koji je prema prvim informacijama otac poginulih djevojčica. Vozač u automobilu zagrebačkih oznaka, 54-godišnjak koji je na dobro preglednom raskrižju oduzeo prednost, nije bio pod utjecajem alkohola. Ni on, ni njegova suvozačica, nisu ozlijeđeni. Pozvali smo i prometnog vještaka koji će utvrditi i brzinu kretanja automobila – rekao nam je Denis Sokol.

Neslužbeno se navodi da su stradale djevojčice sestre, a da im treća nije u rodu, no službenu potvrdu te informacije nismo dobili.

Zamjenik ravnatelja zadarske opće bolnice Edi Karuc oko 23 sata dao nam je informaciju da je zdravstveno stanje dviju osoba iz teške prometne nesreće teško, ali da u tom trenutku nisu bile životno ugrožene.

Komentara 27

PE
perisimo
23:25 17.08.2020.

Počivale u miru...Bože daj snage roditeljima i čuvaj sve putnike.

Avatar AligatorX
AligatorX
00:12 18.08.2020.

Koliko će još djece nastradati zbog neprilagođene i objesne vožnje onih koji za sebe smatraju da voze bolje od drugih. Ova dva anđela su svojim životima morali platiti tu bahatost. Majko Božja uzmi ova dva prekrasna anđela pod okrilje svoje, a roditeljima daj snage da izdrže do ponovnog susreta s njima.

DU
Deleted user
00:37 18.08.2020.

Bože pomozi preživjeluma, poginule primi, a mi svi koji smo čitali pomolimo se za sve njih, barem se prekrižite i recite Bože pomozi im!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije