Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPOVINA SKUPIH AUTOMOBILA I ISKLJUČIVANJE NEISTOMIŠLJENIKA LJULJAJU PRAVAŠE

Zagrebački HSP: Tražimo Đapićevu ostavku, ne želimo diktatora u svojim redovima

09.07.2009.
u 11:40

Hrvatska stranka prava grada Zagreba traži ostavku predsjednika stranke Ante Đapića, nazivajući ga diktatorom i novim Staljinom. Ostavku čelnog čovjeka HSP-a traži 16 od 17 zagrebačkih ogranaka pravaša koji kažu da je Đapić postao teret stranci, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare.

Stranka, to sam ja - jedini je način predsjednikovanja Ante Đapića, koji je uteg HSP-u jer tone sve dublje i ima negativnu percepciju u javnosti, smatraju zagrebački pravaši optužujući prvog čovjeka stanke za sve manji broj članova i sve manju potporu birača na izborima.

Đapića prozivaju i za raspuštanje zagrebačkog HSP-a 30. lipnja ove godine koje je on tražio, kako navode, zbog ostvarenoga lošeg rezultata nedavnih lokalnih izbora.

Ante Đapić je zapravo glavni krivac za rezultate lokalnih izbora, ocijenio je Ivan Tepeš uime članova Glavnog stana HSP-a Zagreb tražeći od njega da predoči javnosti svoj alibi uz brojne afere koje se oko njega neprestance povlače u javnosti.

Osim isključivanja neistomišljenika iz HSP-a, raspuštanja zagrebačke organizacije, izneseno je i da se vodi stegovni postupak protiv Ruže Tomašić za djelovanje protiv stranke.

- Riječ je o vrlo uglednoj članici HSP-a - ocijenili su organizatori današnje konferencije za novinare, ističući da je riječ o donedavnoj saborskoj zastupnici pravaša, koja svojim ugledom i radom, smatraju, nikada nije napravila ništa što bi narušilo ugled stranke, a da Đapić jest.

Stranka posjeduje i dokumente kojima može dokazati kako je kupljen automobil peugeote 507 u studenome 2008. godine vrijedan 50 tisuća eura za potrebe te stranke u Osijeku, dok se s druge strane stranačkim ograncima u zagrebačkoj Peščenici ukidaju prostori za rad jer je njihovo održavanje preskupo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije