Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA ODMORIŠTU

Vozač kamiona dan prije nesreće bio je na hitnoj. Uzeo je lijekove protiv bolova

Sisak: Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske odveden na Županijski sud
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/12
10.06.2019.
u 19:29

On je zatražio liječničku pomoć 24 sata prije nesreće

Pojavili su se novi detalji stravične nesreće na odmorištu kod Novske, a oni govore o zdravstvenom stanju vozača koji je izazvao nezapamćenu tragediju u istočnoj Hrvatskoj.

Prema pisanju dnevnik.hr vozač se dan prije nego je skrivio nesreću javio Hitnoj medicinskoj pomoći u Županji zbog jakih bolova u leđima, a sve zbog prekomjernog sjedenja.

Za medije je to potvrdio njegov odvjetnik, a tu dokumentaciju će dostaviti na sud.

- On je čovjek koji je, 'ajmo reći, negdje na pragu treće životne dobi, pred kraj je vozačke karijere. On je, naravno, kao i svi vozači imao određene zdravstvene smetnje. Međutim, ono što je činjenica - je da on nije imao nikakve zdravstvene kontraindikacije za sigurnu vožnju - rekao je odvjetnik za dnevnik.hr.

Vozaču je ordinirana blokada zbog jakih bolova u leđima koja se spuštala prema donjem dijelu kralježnice. Hitna mu je sugerirala uzimanje dvaju lijekova, ali nakon uzimanja jednog od njih morao bi odmoriti jer ne bi bio u idealnom stanju za vožnju.

Prometna nesreća kod Novske

Ključne riječi

Komentara 36

AA
aabbcc
19:45 10.06.2019.

nije lako a oni sto zagovaraju duzi radni vijek radnika vozca i sl. zanimanja se ne mogu ni popeti u ovu kamioncinu _

Avatar neidemdalje
neidemdalje
21:03 10.06.2019.

Možda bi nas ministar pavić mogao informirati kakve će tek biti posljedice rada do 67 godine u opasnim zanimanjima poput ovog...

Avatar LogikaII
LogikaII
19:31 10.06.2019.

Samo da istraga bude prava i potpuna, da se ne "zadovolji" prebrzo... svašta ćemo još otkriti... jer od počeka tko ima tri zrna soli u glavi zna da je tu nešto drugo, što, da saznamo, to je cilj za svih, posebno mogućih ali izbjegnutih budućih žrtava, tj. Vas i Vaših bližnjih, Vi koji čitate...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije