Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA ODMORIŠTU
Povratak na članak

Vozač kamiona dan prije nesreće bio je na hitnoj. Uzeo je lijekove protiv bolova

On je zatražio liječničku pomoć 24 sata prije nesreće

Komentari 36

AA
aabbcc
19:45 10.06.2019.

nije lako a oni sto zagovaraju duzi radni vijek radnika vozca i sl. zanimanja se ne mogu ni popeti u ovu kamioncinu _

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
21:03 10.06.2019.

Možda bi nas ministar pavić mogao informirati kakve će tek biti posljedice rada do 67 godine u opasnim zanimanjima poput ovog...

VL
Avatar LogikaII
LogikaII
19:31 10.06.2019.

Samo da istraga bude prava i potpuna, da se ne "zadovolji" prebrzo... svašta ćemo još otkriti... jer od počeka tko ima tri zrna soli u glavi zna da je tu nešto drugo, što, da saznamo, to je cilj za svih, posebno mogućih ali izbjegnutih budućih žrtava, tj. Vas i Vaših bližnjih, Vi koji čitate...

VL
CA
caddy01
20:29 10.06.2019.

Eto,sad svi koji su izljetali pred rudo sa optužbama,neka promisle još jednom o svom sudu,pa nije čovjek lud da napravi to namjerno,ima familiju,sve u živiotu,osim zdravlja,kako se navodi u prilogu,čast žrtvama,ali eto izgubljeno se ne može vratiti na žalost!

VL
LI
Linomedo
21:20 10.06.2019.

Krivo je to što se u Hrvatskoj gazde bogate na račun preopterećenih radnika. Čovjek je iscrpljen od rada da bi mogao preživjeti kao i većina poštenih stanovnika Hrvatske. Problem je što nastradaju nedužni, a "poduzetnici" i dalje plivaju u novcu.

VL
TH
thu
20:42 10.06.2019.

Vozač i gazda u ovom slučaju zajedno trebaju djeliti kaznu...

VL
CA
caddy01
21:56 10.06.2019.

Ne branim nikog osobno,ali novinari već objavljuju 3-15 g. robiije,čovjeka se pljuje i osuđuje unaprijed,a onaj bolesnik Komšić pravi sve oko sebe blesavim iako je to šta je napravio-napravio je planirano i svijesno !,a ovdje vjerujem,da nije bila namjera,već jednostavnovno se desilo sticanjem okolnosti !

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
19:33 10.06.2019.

Čovjeka osloboditi kaznene odgovornosti,umiroviti i poslati u toplice na liječenje,a obiteljima stradalih da država pruži svaku pomoć.Iz ove tragedije bi se moralo nešto naučiti što se tiče uvjeta za umirovljenje,sistematskih pregleda vozača itd...

VL
PR
propalismoFranjoskroz
22:52 10.06.2019.

Kaže ministar uhljeb Pavić da nije problem voziti do 67.??

VL
DU
Deleted user
23:43 04.07.2019.

Na redovnoj hitnoj sigurno nije dobio blokadu zbog križobolje. Ponuđen mu je koktel analgetik + kortikosteroid + normabel. Nije htio uzeti normabel jer ne bi bio sposoban za vožnju. Znam puno križoboljaca koji kao i ja posjećuju hitne kad stisne i nitko nikad nije dobio blokadu. Blokade dobivaju sportaši, oni imaju svoje fizioterapeute i fizijatre koji nisu u sustavu HZZO-a. Većina fizijatara starije generacije je protiv blokada jer u konačnici rade više štete nego koristi. Blokada je koktel anestetika i kortikosteroida koja se daje direktno u zglob. Molim vrle novinare da prestanu lupetati o blokadama.

VL
NE
Neonacionalist
20:06 10.06.2019.

Meni izgleda da je žurio do te mjere da čak niti na odmaralištu nije želio usporiti te je samo projurio bez potrebnog usporavanja pritom su se nažalost našle na putu nesretne žrtve zapravo tko zna koliko je puta prije ponoviovio to isto tj.prakticirao opasnu vožnju odnosno neprilagođenu brzinu ali je sve to uspjelo proči bez neke nesreće ali tako to i biva sve do jednog puta , to bi mogao biti problem što se vozače vjerovatno često tjera da voze prebrzo zanemarajući sigurnost a pritom su često i neispavani te nedovoljno koncentrirani i sl.

VL
SR
sramitese
20:10 10.06.2019.

ako je covik zdrav ili bolestan..to nema veze sa ucinjenim djelom..i to ga ne oslobadja ili tereti odgovornosti za ucinjeno ..debilcine balkanske..vi i vasa balkanska logika..ako si bolestan..a potvrdu dobijes za par kuna..i onda mozes svasta pa i ne odgovarati i slobodan si..

VL
Avatar Bell940
Bell940
21:16 10.06.2019.

Nemogu vjerovati da se traži olakotne okolnosti, ako je bolestan nek ne vozi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.