Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
monstrumi

Umrla 4 -mjesečna beba od pelenskog osipa: Dva tjedna djetetu nisu promijenili pelenu

Pelena, beba
Foto: Getty Images
03.11.2018.
u 09:03

Tužitelj Coleman McAllister na sudu je rekao da je dječak na sebi imao istu pelenu gotovo dva tjedna.

Oči djeteta bile su otvorene, zurio je u prazno, izjavila je medicinska sestra na suđenju za ubojstvo Sterlinga Koehna, četveromjesečne bebe koje su djelatnici hitne pronašli mrtvog u stanu njegovih roditelja, Zacharyja Paula Koehna i Cheyanne Harris.

 

 

 

Dječakovo tijelo pronađeno jekrajem kolovoza 2017. godine u stanu njegovih roditelja u Alta Visti, gradiću u saveznoj državi Iowi, a kada su djelatnici hitne pomoći  maknuli pokrivač s kojim je dijete bilo pokriveno, počeli su izlaziti crvi.

Par je imao još jedno dijete, dvogodišnju djevojčicu, koja je bila u stanu kada je Sterling pronađen mrtav, a ona je bila u dobrom stanju i navodno je dobivala odgovarajuću skrb. 

Tužitelj Coleman McAllister na sudu je rekao da je dječak na sebi imao istu pelenu gotovo dva tjedna.

- Umro je zbog pelenskog osipa. Da, dobro ste čuli, pelenskog osipa - izjavio je tužitelj. 

- Pelena je bila potpuno natopljena izmetom i urinom, što je privuklo kukce koji su polagali jaja iz kojih su se razvili crvi. Sterling Koehn zbog toga je dobio teški pelenski osip, a kroz ozlijede na koži u organizam je ušla bakterija Escherichia coli - izjavio je. 

Oba roditelja uhićeni su i optuženi su za ubojstvo i zanemarivanje zdravlja djeteta sa smrtnim ishodom.

Pogledajte i video Beba u krevetiću

Komentara 13

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:34 03.11.2018.

užas!smrtna kazna je ništa za takva čudovišta!

DU
Deleted user
13:09 03.11.2018.

Ništa jednostavnije , zamotati ih u pelene za odrasle , svezati ruke i noge , kašasta hrana i ostaviti ih tako 2 mj. !!!

KO
koraba
13:27 03.11.2018.

Svatko tko je imao djecu zna da je priča s istom pelenom dva tjedna malo vjerojatna i tužitelj daje priliku luđacima da se izvuku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije