Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Kajgani

Poginuo 61-godišnjak nakon što je udario u betonski most i prevrnuo se na krov

policija
Foto: ilustracija
11.01.2015.
u 23:35

Zbog zadobivenih ozljeda poginuo je na licu mjesta. Preminuli je inače prva poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području PU bjelovarsko-bilogorske

Danas je oko 9,55 sati u prometnoj nesreći u Kajgani nedaleko Garešnice poginuo 61-godišnji  J.A. iz Garešničkog Brestovaca. Upravljajući kroz Kajganu Dacia Sanderom (BJ) iz smjera Garešnice u desnom je zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika udesno.

Prednjim lijevim dijelom automobila udario je u betonski most i prevrnuo se na krov. Zbog zadobivenih ozljeda poginuo je na licu mjesta. Zamjenica ODO-a u Bjelovaru, koje je rukovodila očevidom, naložila je povođenje obdukcije nad mrtvim tijelom poginulog. 61-godišnjak je prva poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području PU bjelovarsko-bilogorske

>> Dogradonačelnik Donje Stubice teško ozlijeđen, supruga mu poginula

>> 'Vozio je auto i prije nego što je položio, volio je brzu vožnju'

Komentara 2

MX
Mister X
15:09 11.01.2015.

Više informacija bit će poznato tijekom poslijepodneva, tako da sad znate ali u stvari ne znate ništa !

CO
Condorgrab
11:30 12.01.2015.

U Kajgani ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije