Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GNJEVNI TVITOVI

Trump: Odnosi s Rusijom gori su i od vremena hladnog rata!

Predsjednik SAD-a Donald Trump
Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL
11.04.2018.
u 14:40

Uz poruku da stižu nove rakete prema Siriji, Trump je poručio i kako odnosi između SAD-a i Rusije nikad nisu bili lošiji, čak ni za vrijeme hladnog rata.

Američki predsjednik Donald Trump, poznat po svojim objavama na Twitteru,  ni ovaj put nije ostao hladan na prijetnje koje su stigle iz Libanona od ruskog veleposlanika Aleksandera Zasipkina. 

Zasipkin je rekao kako će "Rusi srušiti svaku američku raketu ispaljenu prema Siriji", a Trump je putem Twittera poručio: "Rusija obećava da će srušiti svaku raketu ispaljenu na Siriju. Pripremite se, jer one dolaze, lijepe i nove i 'pametne'! Ne biste trebali biti partneri "sa životinjom" koja svoj narod ubija plinom i pri tome uživa!" 

Uz poruku da stižu nove rakete prema Siriji, Trump je poručio i kako odnosi između SAD-a i Rusije nikad nisu bili lošiji, čak ni za vrijeme hladnog rata. 

SAD sa svojim saveznicima razmatra hoće li napasti Siriju zbog navodnog kemijskog napada u subotu u pobunjeničkoj Dumi pokraj Damaska, a za koji su liječničke organizacije procijenile da je ubio najmanje 70 osoba.

Komentara 34

Avatar toxic alien
toxic alien
15:43 11.04.2018.

Zapad bi trebao biti barem desetostruko oprezniji sa napadima na druge drzave poslije svega sto su napravili u Iraku. Doslovice su unistili jednu drzavu i uzrokovali na stotine tisuca zrtava na osnovu fabriciranih optuzbi. To im je izgleda postao omiljeni "modus operandi". Optuzis nekoga za razvoj i posjedovanje oruzja za masovno unistenje, ili za napade kemijskim ili bioloskim oruzjem, bez ikakvih cvrstih dokaza, i ponasas se kao zandar kome je sve dozvoljeno! Za Irak i za Libiju nikome nisu odgovarali jer oni su "kadije koje i tuze i sude", ali cini mi se da to nece tako zadugo. Svijet vec odavno kuha i vrije, Zapad nece moci drzati taj poklopac na loncu jos dugo... i kad im poklopac zavrsi na faci, biti ce bolno... i boliti ce dugo, dugo...

Avatar Oneill
Oneill
14:58 11.04.2018.

Zapadni skakavci i sam sam tamo rođen ali ovo nije više izdrživo zapad je poludio totalno ovi će napraviti i rat a toliko su blešavi da neće ni shvatiti .

DU
Deleted user
14:56 11.04.2018.

Jesu li odnosi losi zbog tog sto Rusija tambura ove americke koljace u Siriji ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije