Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju: Joška Broz

'Tito je još živ ležao u bolnici, a svi iz rukovodstva sjedili su dolje u restoranu i dijelili funkcije'

09.10.2023.
u 08:45

Unuk Josipa Broza Tita u razgovoru za Obzor otkriva tajne obiteljskih odnosa koji i gotovo pola stoljeća nakon smrti njegova djeda intrigiraju javnost. Govori i o političkim prilikama, odnosima u partiji i državi, međunarodnim relacijama, tajnim službama i dvorskim igrama unutar najužeg Titova kruga

Komentara 29

NE
Nemanadimak
09:43 09.10.2023.

Zbog cega se sad pa to Tito predstavlja kao dobar lik a ovi ostali kao losi? Uopce mi nije jasno zasto ovakve stvari dobijaju medijski prostor. Tito je imao dobru stranu a to je borba protiv stranih okupatora i osamostaljenje, nazalost imao je i losu stranu i na kraju je i on postao u neku ruku kao i imperija protiv koje se borio. No Tito nije samo Tito, bio je to cijeli sustav koji jos uvijek ima utjecaja.

VI
Vivian
10:27 09.10.2023.

Tko je ovog jugo-rusa dovukao u Hrvatsku?

DR
Draconic5
10:48 09.10.2023.

Bože, zašto je bilo što od toga važno, danas 2023. godine? Doslovno davite s Titom i njegovom državom. Očito je neka agenda u pitanju. S vragom tikve sadite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije