Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPISALA SVOJE ISKUSTVO

Tinejdžerica tvrdi da je doživjela kliničku smrt: 'Reći ću vam što je istina, a što nije'

Screenshot
08.12.2020.
u 11:22

Strašno je, no na kraju ne osjećaš ništa. Nema straha, sreće, tuge, ispričala je u videu na TikToku djevojka Liliana

Tinejdžerica koja je klinički umrla nakon reakcije na THC ponovno se vratila u život te u seriji videa na TikToku objasnila je kako ''tunel s bijelim svjetlom'' uistinu postoji.

Djevojka po imenu Liliana kaže kako joj je srce prestalo kucati nakon što je prvi put pušila marihuanu jer je doživjela tešku alergijsku reakciju na THC.

– Ok, umrla sam jednom. Reći ću vam što je istina, a što nije – započela je svoj prvi video koji je pregledan više od pet milijuna puta.

– Izgube ti se želje, no još uvijek razmišljaš. Nisam više ništa osjetila, ali čula sam medicinsko osoblje oko sebe. Napustiš svoje tijelo, ali nije da lebdiš iznad svih i gledaš što se događa. Više je kao da postaneš drugo biće, ne mogu to jednostavno opisati – ispričala je djevojka i dodala:

– Dio sa svjetlom je istinit. Vidjela sam tunel s bijelim svjetlom.

@swagdaddy694200

if this gets likes i’ll tell u how i died story time 😜##greenscreenvideo ##EasyDIY ##idied

♬ original sound - liliana

Tinejdžerica je ispričala kako je 2018. godine prvi put probala marihuanu, a nakon samo jednog dima počela se osjećati loše. Srušila se, a prijatelji su odmah pozvali hitnu pomoć.

– Strašno je, no na kraju ne osjećaš ništa. Nema straha, sreće, tuge... Postaneš drugi izvor energije i nemaš više ljudska razmišljanja. Teško je to opisati ako nisi to doživio, no imaš osjećaj beskonačnosti – prepričala je djevojka. Kaže kako se u život vratila nakon što su bolničari izazvali povraćanje te je onda počela ponovno disati.

Nakon što su mnogi komentirali kako nije doživjela kliničku smrt nego se jednostavno onesvijestila, odbrusila im je:

– Ako si alergičan na kikiriki, poližeš ga, padneš u anafilaktički šok i umreš. Umreš od nečega na što si alergičan, nisi se predozirao kikirikijem – rekla je.

Komentara 15

RI
rimac444
14:56 08.12.2020.

Najlakše jo onima nastalih od majmuna, oni samu riknu, nema tunela, nema bakrača, nema duše

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
12:16 08.12.2020.

Postanes drugo bice? A zasto smo onda koji k.... na ovoj Zemlji bili to sto smo bili? Da bi postali nesto sto uopce nama nikakve veze s bicem koje trenutno jesmo? To znaci da je ovaj zivot kompletna besmislica i bezrazlozno mucenje, zar ne?

BR
Brut
13:50 08.12.2020.

Može broj od dilera... Pitam za frenda 🙄😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije