Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH SE OČITOVAO

Stravični detalji napada u Zagrebu: Mahao je nožem, a žrtvu je od smrti spasila odjeća

DORH objavio detalje o napadu u Zagrebu
Foto: Matija Habjak/PIXSELL/PU Zagrebačka
13.02.2020.
u 11:20

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je okrivljeniku jednomjesečni istražni zatvor

Muškarcu (32), koji se sumnjiči za razbojstvo i dva pokušaja ubojstva, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je  10. veljače 2020. u 19.25 u Zagrebu, ušao u pekarnicu u Krešićevoj ulici. U tom trenutku u pekarnici su bile četiri djelatnice, a 32-godišnjak je prvo prišao prodajnom pultu, a zatim ušao iza prodajnog pulta.- Dajte novac! - povikao je uplašenim ženama. Zatim je počeo udarati po pultu i registar blagajni, da bi potom  uzeo nož pekarnice i njime pokušao otvoriti ladice dvije registar blagajne u čemu nije uspio. Kako nije uspio ništa ukrasti, izašao je pekarnice, a u ruci je držao nož. Njime je napao prolaznicu, kojoj je htio ukrasti torbicu. Srušio ju je na tlo, pokušavajući joj ukrasti torbicu, pri čemu ju je više puta pokušao ubosti u predjelu trbuha. Žena srećom nije ozlijeđena zahvaljujući zimskom kaputu kojeg je imala na sebi.

Od daljnjeg napada ju je spasio taksist, a dok je on njoj pomogao, 32-godišnjak je nožem nasrnuo na još jednog prolaznika, kojeg je nožem  više puta pokušao ubosti  u predjelu trbuha i slabina. I njega je spasilo to što je na sebi imao debelu zimsku jaknu, a također mu je u pomoć priskočio vozač drugog taksi vozila.  Dvojica taksista koji su pomogli napadnutim prolaznicima, uspjeli su svladati 32-godišnjaka, oduzeti mu nož, te ga spriječiti da pobjegne. Zadržali su ga do dolaska policije.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sani1
12:28 13.02.2020.

Jel’ sad i Zagreb postaje “grad slučaj”?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije