Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNATI MOTIV

Užas u Zagrebu: Neuspješno opljačkao pekarnicu pa pokušao ubiti dvoje slučajnih prolaznika

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/PU zagrebačka/Google maps
1/3
12.02.2020.
u 14:30

Napadač je pokušao napasti i 55-godišnjeg muškarca, međutim i u tom slučaju odjeća je spriječila njegovo ozljeđivanje. Kako navodi zagrebačka policija, namjera je bila očita.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje da je počinio pokušaj razbojništva i dva kaznena djela ubojstva u pokušaju

Kako je izvijestila PU zagrebačka, sumnja se da se 32-godišnjak 10. veljače 2020. godine oko 19.25 sati osobnim automobilom marke Mazda zagrebačkih registracijskih oznaka dovezao u Krešićevu ulicu u Zagrebu, ušao u pekarnicu te zaprijetio zaposlenicama od kojih je zatražio novac. Nakon toga sam je ušao iza prodajnog pulta, uzeo nož s police u namjeri da njime otvori ladicu registar-blagajne, u čemu nije uspio te je s nožem pobjegao iz pekarnice.

Nakon toga, prišao je na ulici 36-godišnjoj prolaznici koju je srušio na pod i pokušao ubiti. No, zbog vrste odjeće koju je imala na sebi i brze reakcije 55-godišnjeg muškarca koji joj je priskočio u pomoć, nije ozlijeđena. 

Napadač je pokušao napasti i 55-godišnjeg muškarca, međutim i u tom slučaju odjeća je spriječila njegovo ozljeđivanje. Kako navodi zagrebačka policija, namjera je bila očita. 

U pomoć 55-godišnjaku uskočio je još jedan građanin i njih dvojica tek tada su uspjela savladati napadača i zadržati ga do dolaska policije. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 32-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentara 16

PO
pokahontas
16:15 12.02.2020.

sad da slučajno živimo u normalnoj državi taj luđak bi bio zatvoren....ali naše sudstvo ne vrijedi 5 lipa... u ovoj banani on je za najkasnije mjesec nakon istražnog vani.....nije nikog ubio...slobodan čovjek...

DU
Deleted user
15:30 12.02.2020.

99% se radi o narkomanu, teškom ovisniku . Umjesto da država radi svoj posao i takve izolira, on ubija zbog droge.

MA
Maro
16:20 12.02.2020.

Ludjaka ima u svakom gradu samo je pitanje tko je odgovoran za kontrolu uzima li redovno ovaj svoju terapiju...ocito ga je netko pustio iz sustava na slobodu i umalo su dva života završila tragično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije