Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne napušta stranku

Sinčić stao u obranu Pernara: On je Živi zid jednako toliko koliko je Ivan Pernar

Ivan Pernar Ivan Sinčić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
01.12.2016.
u 13:24

To je ta razlika između nas i onih koji vole novac i kojima je novac pokretač, napisao je Sinčić.

Ivan Vilibor Sinčić, saborski zastupnik Živog zida, odlučio je stati u obranu svojeg kolege Ivana Pernara te se "osvrnuti na medijske špekulacije" o odlasku iz stranke.

- Pernar je Živi zid jednako toliko koliko je Ivan Pernar. Svaka rasprava o tome je smiješna i suvišna - poručio je Sinčić i dodao da je Pernar prilikom konstituiranja Sabora kazao da će se iz revolta prijaviti na koalicijskog partnera " jer mu je bilo dosta priča da mu je stalo do novca.

- Dan kasnije Sabor je tražio moje mišljenje o Pernarovoj pripadnosti. Napisao sam da je Pernar član Živog zida, ali da je na dan konstituiranja Sabora bio dio Abecede. Mogao sam reći da oduvijek samo Živi zid. Sabor bi uvažio moju riječ kao predsjednika stranke i predsjednika kluba.

Da imam imalo sumnje u Pernara, tako bih i postupio. Međutim, u svih 6 godina koliko se zajedno borimo, Pernar nikad nije izdao ideale naše stranke koju smo zajedno gradili, nikad nisam ni na tren posumnjao u njegovu lojalnost našem radu, još manje našem prijateljstvu i nije bilo nikakve potrebe da ne uvažim njegovu želju. Sasvim nepotrebno se svaki naš korak pretvara u skandale svjetskih razmjera.

Naravno, nije uobičajeno u našoj politici da se jedna stranka dobrovoljno odriče toliko novaca, ali mi nismo niti uobičajena stranka, niti uobičajeni političari, niti nam je novac motiv. To je ta razlika između nas i onih koji vole novac i kojima je novac pokretač, poput poštenjačina iz Mosta, koji su uzeli naknadu čak i za Runtića - napisao je Sinčić na Facebooku.

>> Pernar otkrio o čemu ovisi njegova kandidatura za gradonačelnika Zagreba

>> Zanimljiv detalj uz ime Ivana Pernara na stranicama Sabora

Komentara 1

PR
principjelannotsdp
15:09 01.12.2016.

M u l j a t o r i, m a n i p u l a t o r i. I jedan i drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije