Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOMATSKI ODABIR

Ramljak izabran za stečajnog upravitelja hrvačkog kluba, odluka ubrzo poništena

Ante Ramljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
24.05.2018.
u 12:58

Već 8. ožujka sud je donio novo rješenje kojim ispravlja odluku

Ante Ramljak, bivši izvanredni povjerenik Agrokora, imenovan je stečajnim upraviteljem Hrvačkog kluba 'Novi Zagreb' nedugo nakon što je podnio ostavku.

No, Ramljak ipak neće biti stečajni upravitelj jer je na ovu poziciju imenovan greškom sustava koji automatski izabire stečajnog upravitelja. U prvom rješenju o otvaranju i zaključenju stečajnog postupka nad Hrvačkim klubom "Novi Zagreb", sudac Trgovačkog suda u Zagrebu je 1. ožujka za stečajnog upravitelja imenovao bivšeg izvanrednog povjerenika u Agrokoru Antu Ramljaka, piše N1 televizija.

Već 8. ožujka sud je donio novo rješenje kojim ispravlja odluku te na mjesto stečajnog upravitelja imenuje Valentina Koščaka.

- Nakon što je automatskom metodom slučajnog odabira u sustavu e-spisa, za stečajnog upravitelja izabran Ante Ramljak, koji nije stečajni upravitelj, već je imao funkciju povjerenika, a zbog greške u sustavu e-spisa, isti se nalazio na listi stečajnih upravitelja te ga je aplikacija uzimala u obzir prilikom automatskog odabira - objasnio je u rješenju od 8. ožujka sudac.

Ante Ramljak
1/14

Komentara 3

DU
Deleted user
13:50 24.05.2018.

..ovaj je malo sofisticiraniji kradljivac od b(s)eljaka..

Avatar southman
southman
13:32 24.05.2018.

On je prekvalificiran za takav "sitni poslić " !!

Avatar Golum
Golum
13:31 24.05.2018.

Dobro da je sudac promjenio....bio bi i tu neki borg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije