Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera agrokor

Ramljak: Prihvatio sam žrtvu, a situacija oko Agrokora je velika transformacija za društvo

Zagreb: Ante Ramljak i Alastair Beveridge dali izjave za medije o Agrokoru
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
28.02.2018.
u 14:52

Očekivao sam puno toga. Ja nisam imao nikakvih iluzija da će ovo proć jednostavno. Znate koliko je Ivica Todorić bio svemoćan

Nakon ostavke izvanrednog povjerenika za Agrokor Ante Ramljaka te imenovanja njegovog nasljednika Fabrisa Peruška, bivši povjerenik se danas obratio javnosti.

"Danas smo obavili primopredaju i prošli smo kroz svu dokumentaciju. Osjećam se olakšano od svega. Kad sam došao tu prije 11 mjeseci sam zatekao 6 kuna na računu. Na današnji dan je novac na računu milijarda i šesto milijuna. Želim im svu sreću i vjerujem da će to privesti kraju. Tko je odgovoran za moju ostavku? To morate pitati nekog drugog, ne bih o tome, rekao je Ramljak.

Situaciju u Agrokoru smatra velikom transformacijom.

- Situacija oko Agrokora je jedna velika transformacija i promjena u društvu. Ako je moja žrtva potrebna da bi se ovo do kraja izvelo, a smatram da je, ja sam tu žrtvu prihvatio. Želim da ovo uspije.

Očekivao sam puno toga. Ja nisam imao nikakvih iluzija da će ovo proći jednostavno. Znate koliko je Ivica Todorić bio svemoguć. Znali smo koliko će biti problema. Svi znaju gdje je moja adresa, ne odlazim nigdje i ostajem tu, rekao je Ante Ramljak.

Zagreb: Ante Ramljak i Alastair Beveridge dali izjave za medije o Agrokoru
1/6
Ključne riječi

Komentara 56

Avatar nisam_robot
nisam_robot
15:36 28.02.2018.

To je ono od cega Hrvatska boluje. Sve sto po svim pokazateljima radi dobro ili odlicno, ljevica preko svojih medija gleda unistiti. Nemam dovoljan uvid da mogu zakljucno reci kakav je Ramljak bio u spasavanju Agrokora, ipak sve naznake sto sam uspjeo vidjeti je da je svoj posao savjesno i solidno radio. Samo totalni ignorant moze pomisliti da ce se naci sposobna osoba koja bi spasavala ovakav koncern i to za zaradu jednoga tokara ili gradske sluzbenice. To je opet ona neobrazovana balkan ulica koja dreci da hoce neciju glavu samo zato sto nerazumije zakonitosti privrede. Zelim njegovom nasljedniku mnogo srece, hrabrost svakako ima, jer i njega i svakoga drugoga ce i onako udba/orjuna/jugoljevica gledati unistiti. Njima je vazno da se napada i rusi jer jos nismo na razini Srbije.

JO
jomarkic
15:39 28.02.2018.

Danas na računu Agrokora milijarda i šesto milijuna kn, kompanija je stabilna i likvidna nakon kaosa početkom 2017. kada Todorić nije uspjevao podmirivati svakodnevne obveze i aktivnosti Agrokora. Agrokor ide naprijed, vjerovnici će se dogovoriti, a luzeri iz oporbe i njihovi trolovi mogu samo prodavati nebuloze i nastaviti štititi Todorića.

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
16:37 28.02.2018.

Ramljak je sve dobro odradio, drzavu nije kostalo ni lipe a sve ide na bolje. Morao je otici radi podrske medija jednom SDPu koji je u samo 4 godine zaduzio Hrvatsku za duplo vise nego Todoric svoju privatnu tvrtku u u 27 godina od kad ona postoji. Morao otici radi nepismenih cuprijasa nedoraslih temi koji ponavljaju poput papiga ono sto im narede, Stazic, Grmoja Maras... Bulja bolje i ne spominjati:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije