Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikala: pucat će!

Pucao na policajce nakon što ga je žena prijavila zbog nasilja

policija
Marijan Susenj/PIXSELL
31.05.2013.
u 18:40

U jednom trenutku se muškarac latio pištolja kaneći zapucati na policiju. Navodno je supruga viknula da će suprug pucati, pa su policajci uspjeli izbjeći hice.

Kako neslužbeno doznajemo danas je u jednom naselju u velikogrđevačkoj općini, tridesetak kilometara udaljenoj od Bjelovara, pucano na policiju. Naime, supruga muškarca koji se danas vratio iz psihijatrijske ustanove pozvala je policiju zbog obiteljskoga nasilja.

Na lice mjesta su se uputila trojica policajaca grubišnopoljske policijske postaje. U jednom trenutku se muškarac latio pištolja kaneći zapucati na policiju. Navodno je supruga viknula da će suprug pucati, pa su policajci uspjeli izbjeći hice. Pozvana je interventna policijska jedinica iz Bjelovara te specijalci iz Zagreba, te je nasilnik svladan. Istraga je u tijeku, a provodi je dežurni odvjetnik Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru.

>>Policajac pucao u zrak kako bi se obranio od pomahnitalog mladića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije