Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ PRIJEVARE

Porezna upozorava građane: Ne otvarajte e-mail s ove adrese

Porezna uprava
Igor Kralj/PIXSELL
16.10.2019.
u 10:36

Iz Porezne uprave upozoravaju da nije riječ o adresi elektroničke pošte Porezne uprave te mole sve koji zaprime poštu s gore navedene adrese da je ne otvaraju te da ne preuzimaju priloženi sadržaj

Porezna uprava upozorila je građane na kolanje lažne e-mail adrese s koje građanima stižu poruke.

"Ministarstvo financija, Porezna uprava zaprimila je obavijest da na adrese elektroničke pošte poreznih obveznika pristiže pošta sljedećeg sadržaja: "OBAVIJEST O PRIMJENI ČLANKA 54b. (Izuzeće od obveze izdavanja računa) OPĆEG POREZNOG ZAKONA". Navedeni e-mail poslan je s adrese: informiranje@porezna-uprava.org te se u nastavku e-maila od primatelja traži preuzimanje priložene datoteke koja u sebi sadrži zlonamjeran software", stoji u priopćenju Porezne uprave.

Upozoravaju da nije riječ o adresi elektroničke pošte Porezne uprave te mole sve koji zaprime poštu s gore navedene adrese da je ne otvaraju te da ne preuzimaju priloženi sadržaj.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar tituš
tituš
11:15 16.10.2019.

Ljudi kanite se Porezne, a bilo bi dobro da se i ona kani nas ..

ST
sttipe
19:26 16.10.2019.

Porezna je zlonamjerniji "softver"!!! Lani je objavila na sva zvona, kako se prijave za povrat poreza više ne moraju podnosit, i da će to ić automatski, AKO NEMA PROMJENA!!! Pa smo naivčine izgubili po 4-5000kn!!! Jer nije ni jedno dite novo rođeno, ni odraslo, da bi bilo promjena, OD LANI!!! Mudro su prešutili da oni svake godine iznova računaju kako ja nemam dice, a onda čekaju "promjenu", da mi se dica ponovo rode!!! U ne lopovskoj državi bi cili sabor bija u bajboku, zbog ovakvih prevara!! E tribali im ko bog da ti novci za priživit, šta dici otimaju!!!

DU
Deleted user
19:07 16.10.2019.

lijepo, lijepo, farizeji su si od ubranog harača sagradili stakleni dvorac na aveniji dubrovnik, tlače narod iz svojih penthousea...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije