Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pevec tradicionalnom donacijom od 240.000 kuna pomogao rad vukovarske Pučke kuhinje

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara potpisao ugovor o donaciji vukovarskoj Pučkoj kuhinji u vrijednosti od 240.000 kuna.
13. prosinca 2019. u 13:42 140 prikaza
Pevec tradicionalnom donacijom od 240.000 kuna pomogao rad vukovarske Pučke kuhinje
Pogledajte galeriju 1/3

Ovo je već četvrta godina otkako je počela suradnja vukovarske Pučke kuhinje i Peveca, koji mjesečno potpomaže kuhinju s 20.000 kuna što bi značilo da bi do kraja 2020. ukupan iznos donacije bio gotovo milijun kuna.

Kontinuirano pomaganje pučke kuhinje u Vukovaru, gradu heroju naša je dužnost ali i obaveza. Nedavno smo upravo u Vukovaru otvorili novi trgovački centar te zaposlili 50 novih djelatnika stoga imamo dužnost pomoći onima koji nisu u mogućnosti priskrbiti osnovnu ljudsku potrebu - a to je topli obrok. Naša donacija omogućava nesmetani rad kuhinje i smatram da svi zajedno moramo raditi na ovakvim projektima kako ne bi bilo gladnih nigdje u Hrvatskoj“, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

Pevec ULAGANJE U RADNIKE Hrvatski trgovački lanac izdvojio 2 milijuna kuna za božićnice radnicima

Iznimno smo zahvalni što je Pevec prepoznao važnost našeg djelovanja i što već gotovo tradicionalno, četvrtu godinu za redom podržava naš rad i omogućuje kvalitetno funkcioniranje Pučke kuhinje. Pevec je dugogodišnji pouzdan partner Grada Vukovara na čitavom nizu projekata, a nedavno je i službeno u Vukovaru s modernim prodajnim centrom u kojem je zaposlenje pronašlo 50 Vukovaraca“ izjavio je Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara.

Pevec tradicionalnom donacijom od 240.000 kuna pomogao rad vukovarske Pučke kuhinje | Autor :

Osim što tradicionalno pomaže rad vukovarske Pučke kuhinje, Pevec kontinuirano ulaže u Slavoniju pa je tako u listopadu ove godine otvoren novoizgrađeni prodajni centar u Vukovaru s 50 novih radnih mjesta, dok je u fazi izgradnje novi centar u Vinkovcima te je u procesu preuređenja nova lokacija centra u Slavonskom Brodu.

Bojanje stana
PROLJETNI RADOVI
Osnovni "šljakerski" pribor za ličenje zidova koji bi svi trebali imati doma
PBZ
DIGITALNO DOBA
Iz udobnosti vaše fotelje: digitalne usluge koje će vam olakšati svakodnevicu