Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Nije joj prvi put: Umirovljenica osuđena na deset dana zatvora zbog nasilja prema suprugu

Do svađe je došlo jer je mislila da je suprug uzeo 200 kuna koje je uštedjela za telefonski račun
25. rujna 2020. u 12:08 3 komentara 1845 prikaza
Ilustracija
Foto: Pixabay

Umirovljenica Biserka osuđena je na deset dana zatvora zbog nasilničkog ponašanja prema suprugu, presudio je prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu. U posljednje tri godine već je bila pravomoćno prekršajno kažnjavana zbog nasilja prema bračnom drugu, a ovaj put je osuđena za nasilje počinjeno potkraj kolovoza.

Doživi hedonistički vikend u vinskim podrumima Slavonije i Baranje Vinski raj Doživi hedonistički vikend u vinskim podrumima Slavonije i Baranje

Na sudu je ispričala da su u braku preko 35 godina. Suprug joj je u jutarnjim satima kupio dvije boce pive od dvije litre, tzv. bambuče, koje je tijekom dana popila. Do svađe je došlo jer je mislila da je suprug uzeo 200 kuna koje je uštedjela za telefonski račun. Ni danas ne zna je li suprug uzeo taj novac ili ga je ona negdje zametnula, a ne sjeća se ni same svađe s bračnim partnerom. Suprug je na sudu potvrdio da je kupio dvije pive, ali jednu za taj dan, a drugu za idući. Kad je popila obje pive, došla je u sobu i počela mu prijetiti.

On je, rekao je, sve odšutio i spremio se da ode iz stana. Čuo je da je supruga nazvala svoju sestru i pitala "kako da ga se riješi". Vratio se oko 19 sati, a pet minuta nakon njega pojavila se i supruga koja si je u međuvremenu kupila još jednu bambuču. Ponovno je počela s vikom, galamom i vrijeđanjem, zaprijetila mu je da će ga izbaciti iz stana, pa je ponovno otišao iz stana i nazvao policiju koju je dočekao na klupi ispred zgrade. Biserka ne mora u zatvor jer je u pritvoru provela 15 dana, pa se smatra da je kaznu odslužila.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Kod Bjelovara je potpuno izgorio kamion pun čokolade

Valentina Valjak
NEOPISIVA TUGA
Valentinu su pokopali u vjenčanici i s prstenom na ruci, dogodine bi bila doktor znanosti
Zaklada Novo Sutra
ONI MOGU SVE
Čudotvorna terapija pomoću konja odsad će biti moguća u svim vremenskim uvjetima
  • roland:

    Ne kužim te provincijske suce koji još nisu shvatili da je prijetnja kazneno djelo, a ako prijeti duševna bolesnica, da trebaju odrediti vještaka koji će potvrditi bolest i bolesnu ženu na uputiti na prislini smještaj i liječenje u psihijatrijsku ustanovu.

  • roland:

    Sud misli da je s istražnim zatvorom odradio posao?? Pa vidišda je stara alkosica koja je trebala dobiti 6 mjeseci prislilnog liječenja! Ne zatvor nego liječenje u psihijatrisjkoj ustavovi.

  • liliZG:

    a u zatvoru ima bambuče?