Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jane park

Milijunašica traži dečka, a plaćat će ga čak 510.000 kuna godišnje

Foto: YouTube Sceenshot
1/2
11.11.2018.
u 17:30

Nije htjela odgovoriti koliko joj je još novca ostalo, no kaže kako lagodno živi, a najviše voli trošiti na modne dodatke, estetske zahvate, skupa putovanja i sl.

Jane Park 23-godišnja je milijunašica koja je sa 17 godina osvojila milijun funti na lotu i tako postala poznata.

Iako svakodnevno uživa u skupim stvarima i luksuznim putovanjima izgleda kako joj je za sreću ipak potrebna ljubav, stoga nudi 60.000 funti svom budućem dečku, odnosno bilo kome tko želi biti s njom, piše Daily Mail.

Ne, nije šala i ova mlada milijunašica smrtno je ozbiljna. Tvrdi otkad je dobila na lotu nema sreće u ljubavi jer ne zna želi li netko biti s njom jer je bogata ili jer mu se zaista sviđa pa se zato i odlučila na ovu neobičnu ponudu jer kako kaže bar će imati otvoreni dogovor.

Nije htjela odgovoriti koliko joj je još novca ostalo, no kaže kako lagodno živi, a najviše voli trošiti na modne dodatke, estetske zahvate, skupa putovanja i sl.

>> Pogledajte video i saznajte što je obitelj pronašla dok je pretraživala rijeku

Ključne riječi

Komentara 19

KO
konstanta
19:03 11.11.2018.

Jadna cura, zar ne zna ništa inteligentnije napraviti tim novcem nego plaćati dečka. Ali to je ionako reklamna izmišljotina pa su suvišni komentari.

VP
viviana patrizzia
19:30 11.11.2018.

Ne bin ju za niš !!!!

PR
prajdali100
20:33 11.11.2018.

I kakav je Plan rada budućeg dečka ? Koje su njegove obveze ? Što mu je raditi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije