Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATA I OČAJNA

Patnje mlade milijunašice: 'Dobitak na lutriji uništio je moj život'

Jane Park
Foto: Facebook
1/3
12.02.2017.
u 19:22

Imam materijalne stvari, no moj je život isprazan. Koji je moj smisao u životu?, jada se Jane Park

Najmlađa bitanska dobitnica milijunskog zgoditka namjerava tužiti lutriju jer joj je jackpot "uništio život", piše Metro.

Jane Park imala je samo 17 godina kad je na na lutriji dohvatila glavni zgoditak, ni više ni manje nego milijun funti. Danas, četiri godine kasnije, teško se nosi s posljedicama iznenadnog bogatstva i duboko žali što je onomad kupila pobjedničku srećku.

Štoviše, tvrdi da bi igre na sreću trebalo zabraniti maloljetnicima i najozbiljnije razmišlja o tužbi protiv Camelota, tvrtke koja u Velikoj Britaniji vodi igru na sreću zvanu Euromillions.

Onog dana kad je uplatila dobitni listić Jane je živjela s mamom u socijalnom stanu i honorarčila je za osam funti po satu. Život joj se odjednom okrenuo naglavačke i ona jednostavno nije znala što bi s tolikim novcem.

Razumljivo, dala si je ugraditi silikonske dodatke kako bi si povećala grudi, pa si je kupila dvije lijepe nekretnine, a s njima i čivavu, kako već dolikuje mladoj milijunašici. No ono što nikako nije mogla kupiti novcem bilo je pronaći dublji smisao u svom ispraznom životu.

- Mislila sam da će mi biti deset puta bolje, a postalo mi je deset puta gore, priznaje mlada loto milijunašica.

- Imam materijalne stvari, no moj je život isprazan. Koji je moj smisao u životu?, kontemplira ona dok čeka da je pozovu na sud zbog vožnje u pijanom stanju u rodnom Edinburghu. 

>> Kako živi pravi milijunaš s ulice, osvojio iznos plaće za 800 godina!

>> Otkriveno tko je misteriozni milijunaš koji anonimno dijeli novac!

Ključne riječi

Komentara 11

IM
Immanuell
20:23 12.02.2017.

Nema tog novca kojim se može kupiti pamet, a njoj fali upravo to.

NA
nano0705
19:37 12.02.2017.

Tužiti lutriju?! Aj ti curo u ludaru

DU
Deleted user
21:14 12.02.2017.

Najmlađa bitanska dobitnica milijunskog zgoditka namjerava tužiti lutriju jer joj je jackpot "uništio život"___Tužila ih bu na odštetu od 2 Miljuna £!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije