Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBRUSIO PREMIJERU

Milanović: Kao što Plenković Hrvate u BiH hrani političkim apaurinima, tako i Hrvoj Šipek sedira pozivima

Izjava predsjednika Milanovića nakon svečane sjednice Šibensko-kninske županije
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
17.05.2022.
u 17:55

Ne utječe Plenković na nju i postupke DORH-a, ma kakvi, samo potiče Zlatu da hrabro konzumira svoju “neovisnost”, napisao je

Predsjednik Zoran Milanović komentirao je putem svog Facebook profila današnje izjave premijera Andreja Plenkovića. Podsjetimo, Plenković je danas nakon sastanka s koalicijom naveo kako je Milanović ''huškač koji pritišće DORH'' te da je od jučer krenuo i ''pozivati na nemire'' tako da se ukine Ustavni sud. 

- Plenković se danas, opet, nemušto i jadno trudio objasniti zašto je jučer telefonom zvao “neovisnu” glavnu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj Šipek. Kaže, zvao je da je upita zašto ona, takva “neovisna”, trpi pritiske i zašto ne reagira na moje tvrdnje? Jer, za njega je pritisak kada ja upozorim da mu u Vladi sjedi dokazani kriminalac i pozovem da se istraže njegove nekretninske muljaže - odgovorio je Milanović u objavi.

- Nije prošlo ni 24 sata, kad evo javila se “neovisna” državna odvjetnica Zlata i izdala priopćenje o svojoj “neovisnosti”. Ne utječe Plenković na nju i postupke DORH-a, ma kakvi, samo potiče Zlatu da hrabro konzumira svoju “neovisnost”. I da šuti i da ne radi svoj posao. Po okušanoj metodi, kao što Hrvate u BiH hrani političkim apaurinima kako bi im sedirao političku svijest, tako i glavnu državnu odvjetnicu Plenković sedira povremenim telefonskim pozivima. Uspješno, na žalost. Pa zato opet javno pitam - kada će DORH istražiti dokazane kriminalne nekretninske poslove Marija Banožića, zaštitnika pljačkaša državne imovine? - zapitao se. 

Komentara 19

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
18:06 17.05.2022.

Bivši čuvar mrtvog tita i bivši predsjednik stranke nasljednice ck skj, a danas u ulozi velikog hrvata, u 5. brzini radi na podjeli hrvatskog naroda i uništavanju po njemu slučajne države iznutra.

TO
tolitol
18:01 17.05.2022.

Mene samo zanima što je konkretno Milanović postigao u ove dvije godine mandata. Pod postignućem mislim na opipljiv pozitivni doprinos koji se očekuje od osobe na takvoj visokoj funkciji.

PR
prajdali100
18:44 17.05.2022.

Milanović je svojevremeno izjavio da je funkcija predsjednika Republike bez veze i da je nikada ne bi prihvatio,da je Hrvatska slučajna država...ali sve ovo što on radi nije nimalo naivno i nije slučajno.Ustvari,po Ustavu on ima što raditi ali neće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije