Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA POŠTOVANJA'

Meksički ministar na udaru kritika zbog poteza na sprovodu kraljice: 'Nisi na rođendanskoj zabavi...'

Britain mourns Queen Elizabeth
Foto: POOL/REUTERS
1/3
20.09.2022.
u 11:53

Zbog objave mnogi su istaknuli kako je pokazao nedostatak poštovanja prema kraljici koja je umrla 8. rujna nakon 70 godina na čelu Ujedinjenog Kraljevstva

Ministar vanjskih poslova Meksika našao se na udaru kritika nakon što je podijelio selfie sa svojom suprugom prije sprovoda kraljice Elizabete II.

Marcelo Ebrard pozirao je uz svoju suprugu, Rosalindu Bueso. Par se smiješio, a fotografiju je dužnosnik objavio na svojem profilu na Twitteru. 

"Na državnom sprovodu Njezina Veličanstva kraljice Elizabete II.", napisao je Ebrard prije nego što se pridružio drugim svjetskim čelnicima u kapelici St. George's u Windsoru u Engleskoj.

Zbog objave mnogi su istaknuli kako je pokazao nedostatak poštovanja prema kraljici koja je umrla 8. rujna nakon 70 godina na čelu Ujedinjenog Kraljevstva, navodi Daily Mail

"Smatram da je nepoštovanje snimati selfije na sprovodu", navela je tako jedna osoba na Twitteru. 

"Nisi na rođendanskoj zabavi pa da snimaš selfije, Marcelo. Ponašajte se u skladu s tim. Vi predstavljate Meksiko", navodi drugi korisnik, a Ebrardov tweet uspoređivao se i s ponašanjem turista kada posjećuju Londonski toranj.

"Marcelo je tipični turist koji ide gnjaviti Beefeaterse i kraljevsku stražu da vidi hoće li se pomaknuti", stoji u komentaru.

VIDEO Ispraćaj kraljice Elizabete II: Pogledajte procesiju ulicama Londona

Komentara 12

AT
atlantisind
13:52 20.09.2022.

Asat reci za kKanadskog majmuna koji je otisao u bat i pjeva.Zasto o tome ne pisu.Mislim da je to jos gore jer je Kanada clanica komonvelta.

DN
davaj_nama
15:23 20.09.2022.

Idiokracija nastupila. Telefoni sve pametniji, ljudi sve gluplji. I sebičniji i narcisoidniji. Nitko više nema poštovanja ni prema kome i ni prema čemu, samo "ja, ja, ja..." Valjda bi pao mrtav na mjestu da nije opalio selfi. Hebali vas selfiji, čemu to uopće služi?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:37 20.09.2022.

Al zato je usao vjecno u povjest kao jedina osoba koja je napravila selfie na ovom sprovodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije