Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24 SATA

Manolićeva žena mrtva zbog opuška

17.04.2003.
u 00:00

ZAGREB - Još nije utvrđeno je li Marija Eker-Manolić (82), supruga političara Josipa Manolića, u požaru koji je u utorak, u 12.10 sati, buknuo u njezinoj sobi u Nazorovoj 57, poginula zbog gušenja ili opeklina, ali nedvojbeno je utvrđeno da je uzrok požara cigareta koja je zapalila posteljinu na krevetu.

Manolićeva supruga bila je nepokretna, a k njoj je svaki dan dolazila medicinska sestra, a u utorak je naišla baš u trenutku požara. Zbog dima koji je sukljao iz sobe, pozvala je staričina unuka ali je nisu uspjeli spasiti. Umrla je na krevetu, koji je zapalio žar cigarete. Koliko je Marija Eker-Manolić bila strastveni pušač, pokazuje i činjenica da se već i lani iz istog razloga zapalio njezin krevet. Tada je imala sreće pa je vatra na vrijeme ugašena. (mma)

Policajac tukao ženu i djecu

ŠIBENIK - Zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, policajci su uhitili i jučer sucu priveli svog 39-godišnjeg kolegu. U ponedjeljak navečer u stanu posvađao se, a potom potukao sa 18-godišnjim sinom. I to pred očima13-godišnje kćeri i sestre. U Općoj bolnici Šibenik ustanovljeno je da su i otac i sin lakše ozlijeđeni. Policija tvrdi da je u njihovu stanu više puta bilo svađa i tučnjava policajca i njegove supruge u prisutnosti djece, kao i sukoba s djecom. Policajac je suspendiran do okončanja stegovnog postupka. (hp)

Cisterni otkazale kočnice

MEJA, GORNJE JELENJE - Kod Jelenja, na cesti Meja - Gornje Jelenje, 800 metara prije pružnog prijelaza jučer oko 9 sati prevrnula se cisterna DVD-a grada Krka. Pretpostavlja se da su vozaču otkazale kočnice, pa je cisterna udarila u stijenu i prevrnula se na krov. Lakše su ozlijeđeni vozač i suvozač. (eč)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije