Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Još se ne zna što je 17-godišnjak radio na pruzi u Cerni

Pruga
Pixsell
14.11.2013.
u 15:22

Na učenika je u srijedu oko 17 sati naletio vlak, od čega je u bolnici u Županji preminuo. Policija i dalje istražuje kako je i zašto došlo do tragedije

Policija još obavlja obavjesne razgovore i čeka nalaz obdukcije tijela 17-godišnjaka iz Cerne koji je poginuo u srijedu predvečer kada ga je udario vlak koji prometuje na pruzi Vinkovci-Županja, kako bi razjasnila sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Na nesretnog mladića, učenika 3. razreda jedne srednje škole u Vinkovcima, vlak je naletio oko 17 sati i s teškim i po život opasnim ozljedama je prevezen u vinkovačku Županijsku opću bolnicu gdje je oko 18 sati umro. U Cerni ne mogu odgonetnuti što se događalo u glavi srednjoškolca iz situirane obitelji koji je, kada je već pao mrak, a i padala je kiša, otišao biciklom na prugu nedaleko od lokalne ciglane gdje je poginuo.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović kaže kako još ne znaju radi li se o nesretnom slučaju ili nečem drugom, pa policija još obavlja razgovore s rodbinom i prijateljima poginulog mladića kako bi rasvjetlili što se zaista dogodilo.
- Poznajem njegova djeda i oca, ali maloga ne znam osobno no, koliko sam čuo, otišao je biciklom na prugu i nitko ne zna zašto se tamo zaputio ni što je tamo radio - kaže susjed iz ulice u kojoj je živio i 17-godišnjak. Neki pričaju kako je sjedio na pruzi i imao slušalice na ušima pa možda nije čuo dolazak vlaka, ali policija ne želi to potvrditi već čeka nalaz obdukcije i završetak istrage.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije