Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA UPUTILA APEL

Jeste li vidjeli ovu djevojku? Nestala je prije tjedan dana u Požegi

nestali.gov.hr
04.11.2022.
u 14:07

Djevojka Nsimba Luzenga Louange rođena u gradu Matadei u Kongu 17. prosinca 1997. godine, a policija navodi kako je djevojka visoka 188 centimetara

Policijska uprava požeško-slavonska u potrazi je za djevojkom koja je još prošlog petka nestala sa svoje adrese boravišta u Požegi.

Djevojka Nsimba Luzenga Louange rođena u gradu Matadei u Kongu 17. prosinca 1997. godine, a policija navodi kako je djevojka visoka 188 centimetara, ima crne oči, srednji nos i uši, a lice joj je ovalno. Također su naveli kako nosi broj cipela 44.

''U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr'', navode. 

>> VIDEO Ubojstvo u Švarcovoj: Policija privela muškarca (49)

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Manolique
Manolique
14:36 04.11.2022.

Dosta je visoka i ten joj se razlikuje od većine Požežana pa ne bi trebalo biti većih problema s prepoznavanjem djevojke. Ipak veća je šansa da ju netko uoči po danu.

ST
Startrack
15:26 04.11.2022.

Pa valjda otisla na Zapad na crno da radi. Pretpostavljam trazila je azilj u Hrvatskoj al ode radit na Zapad. To jer je tesko dobit azilj na Zapadu. Zato dolaze u Hrvatsku da dobiju azilj onda i putovnicu pa na na Zapad. Al zato odbijajte Ukrjaince i Ruse koji su genetski isti ko imi.

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
15:35 04.11.2022.

Pod okriljem noći prešla granicu jer joj nisu dali po danu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije