Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Prilika otkrila lopova: Pronašao novčanik pa ukrao 1000 kuna iz njega

Zagrepčani se pripremaju za blagdan Svi sveti
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
04.11.2022.
u 12:05

Protiv 46-godišnjaka slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku", naveli su iz PU osječko-baranjske.

Većina ljudi predala bi policiji novčanik koji su pronašli ili bi sami pokušali doći od vlasnika, ali slučaj iz Osijeka pokazuje da postoje oni koji bi iskoristili i tu nemilu situaciju.

Policija sumnja da je 46-godišnjak početkom rujna pronašao ženski novčanik na aparatu za ubacivanje novca autopraonice i iz njega je ukrao tisuću kuna.

"Protiv 46-godišnjaka slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku", naveli su iz PU osječko-baranjske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije