Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petrinja

Centar za vozila Gradu darovao područje od 33.000 kvadrata

Život u Petrinji deset mjeseci nakon potresa
Slavko Midzor/PIXSELL
19.11.2021.
u 13:27

Grad će na tom području uspostaviti zonu namijenjenu potencijalnim investitorima koji žele ulagati na području Grada Petrinje ili zainteresiranim lokalnim poduzetnicima koji su u potrebi za prostornim kapacitetima.

Centar za vozila Hrvatske darovao je Gradu Petrinji veliku nekretninu, vrijednu oko 1,5 milijuna kuna, koju će Petrinja iskoristiti za uspostavu nov poduzetničke zone, prostoru bivšeg prostora Autobusnog kolodvora, bivše radionice autobusnog kolodvora  i dodatne čestice preko puta. Sve ukupno se darovano zemljište prostire na oko 33.000 kvadratnih metara.

"Budući da smo, zbog potresa, bili bez prostora za određene i objekte i radnje za neke stvari koje smo planirali u budućnosti, obratila sam se Centru za vozila Hrvatska i zamolila da nam daju prostor kojeg imaju na području grada. Odmah su reagirali, zanimalo ih je što namjeravamo s tim područjem, a odlučili smo da ćemo ih iskoristiti za nove poduzetničke zone ili nešto slično“, rekla je gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes na sjednici Gradskog vijeća na kojem se odlučivalo o prihvaćanju darovane nekretnine. Ta je odluka usvojena jednoglasno.

Grad će na tom području uspostaviti zonu namijenjenu potencijalnim investitorima koji žele ulagati na području Grada Petrinje ili zainteresiranim lokalnim poduzetnicima koji su u potrebi za prostornim kapacitetima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije