Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ustrajan u uživanju

Berlusconi "bunga bunga" zabave preselio iz kuće u vilu za goste

Berlusconi
06.06.2011.
u 10:42

Iako mu se sudi za plaćanje maloljetnice za seks, 74-godišnji premijer jednostavno nije mogao odustati od svojih nadaleko poznatih zabava

Vremešni, ali i dalje vitalni talijanski premijer Silvio Berlusconi i dalje uživa u svojim "bunga bunga" zabavama, donosi britanski The Sun.

Iako mu se sudi za plaćanje maloljetnice za seks, 74-godišnji premijer nije mogao odustati od svojih nadaleko poznatih zabava. Jednostavno ih je preselio... Umjesto u svojoj kući u Arcoreu u blizini Milana, zabave sada održava u Vili Gernetto, nekoliko kilometara dalje, rezerviranoj za važne goste.

Podsjetimo, optužen je za plaćanje seksa s maloljetnicama, i to, ni manje ni više, skupocjenim nakitom i, naravno, novcem, a njegova najpoznatija maloljetna družica na ranijim "bunga bunga" zabavama bila je tada 17-godišnja Karima El Mahroug. Uz optužbu za prostituciju, tereti ga se i za zloporabu ovlasti jer je mladu Karimu, koristeći svoj premijerski utjecaj, oslobodio iz pritvora kada je bila uhićena zbog krađe.

Na svoju žalost, Berlusconi nije računao da će se njegovo novo utočište naći pod istragom zbog drugih ljudi, a tako će na vidjelo izaći i ponovno organiziranje zloglasnih zabava. Naime, za događanja u vili doznalo se preko snimki vezanih uz utaju poreza za koju je osumnjičen šef Ferrari tima u Formuli 1 Flavio Briatore. Na snimkama su telefonski razgovori između Briatorea i njegovih prijatelja, a Berlusconijev odvjetnik i dalje tvrdi da se u Vili Garnetto nikada nisu organizirale "bunga bunga" zabave.

Komentara 2

BI
Bisera
22:35 25.06.2011.

čunga ,lunga opet si pobijedia svka čast

BI
Bisera
22:38 25.06.2011.

sve na mene ,,,,,,,ebiga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije