Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACHRAF HAKIMI

Zvijezda PSG-a optužena je za silovanje 24-godišnje žene. Supruga je pokrenula zahtjev za rastavu

Achraf Hakimi Instagram
02.03.2023.
u 08:45

Desni branič marokanske reprezentacije i francuskog prvaka Parisa nalazi se u vrlo delikatnom životnom razdoblju

Kako prenosi Marca pozivajući se na El Cierre Digital, španjolska glumica Hiba Abouk odlučila je da prekine brak sa nogometašem PSG-a Achrafom Hakimijem, koji je pod istragom zbog navodnog silovanja 24-godišnje žene. Prema raznim medijima u Španjolskoj, pokrenula je brakorazvodnu parnicu, jer je njihova veza već neko vrijeme u krizi, s obzirom na to da imaju različite vizije života, a sve je kulminiralo nakon što je Achraf optužen za silovanje.

U međuvremenu, francuski tužitelji otvorili su istragu o navodnom silovanju desnog beka PSG-a, nakon što je 24-godišnjakinja optužila marokanskog reprezentativca da ju je silovao u svom domu u predgrađu Pariza 25. veljače. Hakimi i navodna žrtva su se počeli dopisivati sredinom januara na Instagramu, a onda je krajem veljače mlada ženska osoba otišla do kuće igrača u Boulogneu, gdje se navodno dogodilo silovanje.

Marokanski reprezentativac ju je navodno poljubio u usta, podigao joj odjeću i poljubio grudi uprkos njenim protestima i započeo odnosno bez njenog pristanka.  Odvjetnik marokanskog igrača Fanny Colin zanijekao je priču o navodnoj žrtvi.

- Optužbe su lažne, a Hakimi je miran i dostupan pravdi - kratko je prokomentirao.

S druge strane, njegov sadašnji klub PSG javno je iskazao podršku nogometašu, jer smatraju da je nevin. Marokanski nogometaš Achraf Hakimi prije dvije godine prešao je iz Intera u PSG za 71 milijun eura. U braku sa španjolskom glumicom libijskog podrijetla ima dva sina i važi za vrlo pobožnog nogometaša, no sada prolazi kroz vrlo delikatno razdoblje u životu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije