Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LE PARISIEN

Skandal u Francuskoj: Igrač PSG-a došao na dodjelu prestižne nagrade, a optužen je za silovanje

Ligue 1 - Paris St Germain v Toulouse
GONZALO FUENTES/REUTERS
27.02.2023.
u 21:53

Marokanski desni branič našao se pred ozbiljnim optužbama, policija će ubrzo ispitati cijeli slučaj

Nogometaš francuskog prvaka PSG-a Achraf Hakimi je pod istragom za silovanje 23-godišnjakinje. Tijekom nedjeljnog dana, žena se pojavila u policijskoj postaji Nogent-sur-Marne i tvrdila da ju je nogometaš silovao. Djevojka je izjavila da ne želi podignuti tužbu protiv Marokanca već ga samo prijaviti policiji i dati izjavu.

Komunikacija Hakimija i djevojke koja ga je prijavila navodno je započela 16. siječnja preko Instagrama. U subotu 25. veljače djevojka je trebala otići k njemu u stan jer je iskoristio da su mu supruga i dvoje djece na putu u Dubaiju, a nogometaš PSG-a poslao joj je Uber. Policiji je izjavila da se njihov susret oteo kontroli. Hakimi ju je navodno dirao, ljubio i skinuo te ušao u spolni odnos, iako se ona tome opirala.

Djevojka se tad navodno othrvala njegovim pokušajima te ga odgurnula i uspjela poslati poruku nekom od prijatelja da dođe po nju. Hakimi proteklog vikenda nije nastupio u ligaškoj utakmici jer ima ozljedu bedra.

Prema Transfermarktu vrijedi 70 milijuna eura, a PSG ga je doveo iz Intera za 68 milijuna prije godinu i pol dana. Policija u okrugu Nanterre preuzela je cijeli slučaj te će sasvim sigurno ispitati osumnjičenog nogometaša, piše list Le Parisien

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije