Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB liga

Zagreb za Final Four mora svladati Cedevitu

Košarka
06.02.2010.
u 08:40

Završni turnir regionalne lige mogao bi se održati u Poreču, no sve će se znati potkraj veljače, kada se razbistri stanje na ljestvici.

Cibona i Zagreb nastavljaju borbu za odlazak na završni turnir NLB lige koji bi se mogao održati u Poreču. Istarski je grad sa svojom dvoranom Žatika zainteresiran za taj turnir, no o tome će biti odlučeno potkraj veljače, kada se razbistri situacija u vrhu ljestvice regionalne NLB lige.

Cibona u nedjelju igra s Bosnom u Draženovu domu (18). I premda igra s posljednjim na ljestvici, trener Velimir Perasović po običaju puše i na hladno.

Zagrebu uspjeh u Podsusedu treba možda i više nego ikad. Bila bi mu to 14. pobjeda u NLB ligi, a procjenjuje se da bi mu za završni turnir u posljednjih sedam kola bile dovoljne četiri (ukupno 17) pobjede. Cedevitaši imaju izrazito loš omjer s gostima. Od 14 utakmica, pobijedili su u samo jednoj, i to pod vodstvom Jakše Vulića, trenera koji je u karijeri vodio oba kluba. Zagreb je pobijedio jesenas (91:79), ali i devet puta u ligi za prvaka te dva puta u Ćosićevu kupu. No, ovo je neka druga Cedevita u odnosu na prijašnje godine. Osim trenerskog lisca (Slobodan Subotić), klub iz Podsuseda ima i kvalitetne igrače, bivše reprezentativce, Žižića i Baždarića te dva solidna stranca (Anderson, Mobley) koji mogu domaćine odvesti do 10. pobjede.

I dok se Zagreb bori za Final Four, Cedevita se nada sedmom mjestu i ulasku u Ulebov Eurokup, pa se danas može očekivati žestok dvoboj (15 sati).

Ključne riječi

Komentara 1

XY
xyxyxy
09:14 06.02.2010.

Završni turnir u Poreču? Pa ni da je u Zagrebu ili košarkaškom gradu Zadru ne bi napunili dvoranu, a u Poreču će dvorana bit prazna, ili toliko puna da to neće biti ni od kakve pomoći ni Ciboni, ni Zagrebu, niti kojim čudom Zadru ako dođe na završni turnir...A za ovu ligu očito nikog nije briga, ni gledatelje, ni sponzore,ni one koji dodjeljuju domaćinstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije