Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB liga

Zagreb gostuje kod Širokog, Bosna putuje u Domžale

Ivan Mileković
Tomislav Miličević/Vecernji list
17.11.2009.
u 11:24

Večeras se igraju susreti osmog kola lige u regionalnoj NLB ligi. Bosanskohercegovački dvojac Široki i Bosna neće imati laganu zadaću. Bosna gostuje u Domžaleu kod Heliosa, dok je Široki domaćin Zagrebu.

Za studente je utakmica od posebne važnosti. Poraz bi ih prikovao za dno ljestvice. U upravi i stručnom stožeru utakmicu upravo doživljaju kao prekretnicu prema boljim rezultatima. Trener Vukoičić nada se da će zaigrati Ivanović koji zbog bolesti nije igrao protiv Cibone te dvojica novopridošlih igrača Radonjić i Amerikanac Coperland.

Susret Široki - Zagreb počet će u 20 sati. Zagreb je odlično krenuo u ligi. Šest pobjeda i jedan poraz vjerojatno ni oni sami, nisu očekivali. Jedini poraz doživjeli su od Crvene Zvezde koja je u prošlom kolu nadigrala i njihova protivnika iz Širokog Brijega.

Ako ih želi nadigrati, Široki mora dati i više od svojih mogućnosti. Možemo očekivati da će se večeras pojaviti i prvi trener Vlašić koji zbog prehlade i viroze nije bio sa svojom momčadi u Beogradu. Helios Domžale - Bosna 19 sati, Široki - Zagreb 20 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije