Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredan preokret

Za Livakovićem krenuo europski velikan: Prvom ponudom postali favorit za potpis hrvatskog vratara

Nogometaši Dinama uvjerljivo pobjedili Astanu, Ivanušec zabio hat-trick
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
01.08.2023.
u 20:00

Talijanski TuttoMercato navodi kako su pregovori Seville i Dinama u poodmakloj fazi, a ponuda Španjolaca iznosi deset milijuna eura. Izgledno je da traže novog vratara obzirom da bi Yassine Bounou uskoro mogao otići u Bayern

Talijanski mediji pišu o novome preokretu u transferu Dominika Livakovića. Naime, vratara Dinama i hrvatske reprezentacije želi dovesti Sevilla, piše TuttoMercato. Štoviše, navode kako je španjolski klub postao favorit u utrci i nametnuo se kao bolja opcija od Fenerbahčea.

Navode kako bi vratar Yassine Bounou uskoro mogao otići iz momčadi aktualnog prvaka Europa lige u Münchenski Bayern. Pritom navode i kako su pregovori Seville i Dinama u poodmakloj fazi, a ponuda Španjolaca iznosi deset milijuna eura. Ukoliko se transfer ostvari tamo će Livakovića dočekati srpski vratar Marko Dmitrović.

VEZANI ČLANCI:

Livaković je u Dinamo došao 2015. godine iz NK Zagreba za 650 tisuća eura. Prvu utakmicu u dresu plavih odigrao je 2016. godine protiv Hajduka. Do sada je s Dinamom osvojio šest naslova prvaka Hrvatske, dva Kupa i tri Superkupa. S reprezentacijom osvojio je broncu i srebro svjetskog prvenstva i srebro Lige nacija.

VIDEO Leko: Sprema se veliki preokret s Livakovićevim transferom? U priču se uključio još jedan klub

Komentara 7

SD
sunčan dan
09:48 02.08.2023.

Livaković treba otići jer je zaslužio okušati se u jačoj ligi, a Dinamo će dobiti lijepu cifru. Osim toga, Dinamo ima odličnog Nevistića koji je doveden upravo kao zamjena Livakoviću kad ode i koji čeka kao zapeta puška. Zato se nadam da će se ovaj transfer ostvariti jer je to win-win-win za sve!

Avatar Retro
Retro
21:17 01.08.2023.

Zaslužuje ligu petice. Sevilla bi bila solidan izbor.

JU
juma
18:16 02.08.2023.

Prije neki dan ste pisali kako Sevilla nema novaca i da će pokušati prodati čak i Rakitića koji je simbol kluba, jer ga ne mogu plaćati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije